Westrak 208 1771 SV Wieringerwerf

€ 210.000 /jr

Omschrijving

Nabij het internationale High Tech Agriport A7 Business Park staat dit moderne vrijstaande logistieke centrum te huur in Wieringerwerf.Gunstig gelegen aan de A7 aan de Noordelijke kant van de Randstad.

De regio staat bekend om haar uitstekende infrastructuur in glasvezel, energie en het nationale-en internationale snelwegennetwerk. In Wieringerwerf is zelfs een MLA vliegveld aanwezig. Het is niet voor niets dat Microsoft deze regio heeft verkozen voor de vestiging van haar Europese datacenter.
Via de A7 naar het noorden zijn Friesland, Groningen en het achterliggende Duitsland uitstekend ontsloten terwijl Amsterdam op ca. 40 autominuten naar het zuiden is gelegen.

Het gebouw is duurzaam gebouwd en staat op een kavel van 11.157 m² met voldoende parkeerfaciliteiten en uitbreidingsmogelijkheden. Bovendien is het van alle gemakken voorzien en kan het vrijwel elke gewenste logistieke configuratie huisvesten.

Indeling:
Distributie: Het logistiek/distributie gedeelte van het centrum bestaat uit een vrijwel vierkante hal van totaal 2.500m² met een maximaal hoogte van 8m. Deze hal heeft aan de Noordzijde een ruime betonnen laadkuil met vlakke uitrijbaan voor 4 overheaddeuren met geleiders, moderne dock levellers en shelters. Naast de laadkuil is de hal nog via 3 aanvullende overhead deuren vanaf het maaiveld ontsloten. De hal is gedeeltelijk ingericht met JungHeinrich stellingmateriaal, gedeeltelijk (onder de insteek verdieping van de kantoren) als productie en ‘handling’ ruimte en gedeeltelijk met legstellingen en een entresolvloer van ca. 400m².

Totaal ca. 1.500 Europallets plaatsen in de stelling, belastbaar tot 1.000kg/st. Vloerbelasting tot 2.500kg/m², vlakheidsnorm klasse 5 conform NEN 2747.
De hal wordt verwarmd door middel van vloerverwarming en is voorzien van daklichten met afzuiging en hoog frequent armaturen met aanwezigheidsdetectie.

Milieubunker: Aan de noordzijde, naast het distributie gedeelte, bevindt zich een zogenaamde milieubunker van 250m² met eigen overhead toegangsdeur waarin gevaarlijke stoffen conform de PGS 15 kunnen worden opgeslagen in verschillende units. De units worden afgesloten met stalen roldeuren en zijn speciaal gemaakt voor de gezekerde opslag voor kruit, patronen en gasflessen. Alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen hiervoor zijn voorzien.

Warehousing: Het opslag en warehousing deel van het centrum bestaat uit een rechthoekige hal van 1.526m² met een maximale hoogte van 15m. Deze hal is via de distributie hal en de milieubunker ontsloten. De hal is volledig ingericht met JungHeinrich “high racking” stelling materiaal en de bijbehorende computergestuurde Still MX-X truck.
Totaal 2.350 Europallets plaatsen. Pallet plaatsen belastbaar tot 1.000 kg/st. Vloerbelasting tot 5.000 kg/m², vlakheidsnorm conform DIN 15.185.
Deze hal wordt verwarmd door middel van vloerverwarming en is voorzien van daklichten, afzuig units en hoog frequent armaturen met aanwezigheidsdetectie.

Wetenswaardigheden:
• Gedeeltelijke verhuur is bespreekbaar
• Huurprijs is inclusief highstacker
• Perceel 11.157 m²
• Bouwperiode 2006-2011
• Logistiek/opslag 2.500 m²
• Milieubunker 250 m²
• Opslag 1.526 m²
• Ca. 3.800 palletplaatsen

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 210.000 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 285.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten

Oppervlakte
4.276 m²
Bedrijfshal oppervlak
4.276 m²
Terrein oppervlak
4.500 m²
Vrije hoogte
8 m
Draagvermogen
2.500 kg/m²
Perceel
10.957 m²

Indeling

Voorzieningen
Mechanische ventilatie, lichtstraten, loading docks en overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op minder dan 500 m

Omgeving

Verspreide huizen Wieringerwerf, Wieringerwerf

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Westrak 208

€ 210.000 /jr