Medemblikkerweg 6 D 1771 SC Wieringerwerf

€ 268.750 v.o.n.

Omschrijving

Prijzen vanaf € 268.750,- excl. btw en v.o.n.

3 units verkocht, 1 verhuurd!

Welkom bij de buitengewone bedrijfsruimtes van Medemblikkerweg 6D in Wieringerwerf, een unieke kans voor ondernemers die op zoek zijn naar de perfecte plek om hun zakelijke dromen te verwezenlijken. Het gebouw omvat maar liefst 12 bedrijfsruimtes, waarvan 11 ruimtes een royale oppervlakte van 215,3 m² op de begane grond hebben, en één ruimte zelfs 255,3 m² beslaat, met een unieke hoogte van 8 meter! Met een toewijding aan professionaliteit en een verlangen naar succes, is dit een uitstekende gelegenheid om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Deze bedrijfsruimtes zijn beschikbaar voor zowel huur als koop, waardoor u flexibiliteit heeft om te kiezen wat het beste bij uw behoeften past. De oplevering is gepland voor het derde kwartaal van 2024, zodat u voldoende tijd heeft om uw strategie te bepalen en uw bedrijf naar dit inspirerende nieuwe hoofdkantoor te verplaatsen. Bovendien is er een prognose van slechts €50,- per maand voor de Vereniging van Eigenaren (VVE), wat de exploitatiekosten aantrekkelijk maakt.

Een opvallend kenmerk van deze bedrijfsruimtes is de mogelijkheid om inpandige kantoorruimte te creëren. Hierdoor kunt u een efficiënte en functionele werkruimte creëren die perfect aansluit bij de behoeften van uw bedrijf. Daarnaast is er een bijzondere feature aanwezig: een overheaddeur van maar liefst 5 meter breed en 4 meter hoog. Dit biedt een ongeëvenaarde toegankelijkheid voor grote voertuigen, leveringen en andere bedrijfsactiviteiten.

Parkeren zal nooit een zorg zijn, aangezien er voldoende parkeerruimte beschikbaar is voor zowel uw medewerkers als uw klanten.
Er wordt een recht van opstal t.b.v. zonnepanelen gevestigd.

Voor de constructie van deze indrukwekkende bedrijfsruimtes is Aannemer Tuin Den Helder BV verantwoordelijk. Met hun uitgebreide ervaring en bewezen vakmanschap kunt u er zeker van zijn dat deze ruimtes voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid.
Er wordt een

Financiering is vaak een cruciale factor bij het realiseren van uw zakelijke doelstellingen, en daarom biedt dit project zeer goede financieringsmogelijkheden via SNS Bank. U kunt rekenen op professionele begeleiding en gunstige voorwaarden, waardoor uw ambities binnen handbereik komen.

Gelegen naast de A7 Amsterdam/Leeuwarden, geniet deze locatie van uitstekende bereikbaarheid en optimale zichtbaarheid. Uw bedrijf zal profiteren van een strategische ligging, waardoor u gemakkelijk klanten en partners kunt bereiken.

Kortom, de bedrijfsruimtes op Medemblikkerweg 6D zijn de belichaming van de ideale zakelijke omgeving. Met ruimte, flexibiliteit en een overvloed aan mogelijkheden, is dit de perfecte plek om uw bedrijf te vestigen en uw visie werkelijkheid te laten worden.

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om uw interesse te tonen, een bezichtiging te plannen of om meer informatie te ontvangen. Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw zakelijke ambities op deze buitengewone locatie.

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de tekst, kunnen aan deze tekst geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 268.750 vrij op naam
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2024

Oppervlakten

Oppervlakte
2.620 m² (in units vanaf 215 m²)
Bedrijfshal oppervlak
2.620 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Bedrijventerrein Robbenplaat, Wieringerwerf

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Medemblikkerweg 6 D

€ 268.750 v.o.n.