Dorsmolen 13 1771 PA Wieringerwerf

€ 400.000 k.k.

Omschrijving

Exclusief aanbod: Ruime bedrijfshal met kantoorruimte en afgesloten buitenterrein

Bent u op zoek naar een veelzijdige bedrijfslocatie? Dan is dit object aan de Dorsmolen 13 in Wieringerwerf wellicht precies wat u zoekt. Deze bedrijfshal is gelegen aan de rand van Wieringerwerf, direct langs de A7. Met een bouwjaar van 1994 bent u verzekerd van een moderne en goed onderhouden locatie. De prachtige perceeloppervlakte van 1135,00 m2 biedt voldoende ruimte voor uw onderneming om te groeien en te floreren.

Perfecte ligging en bereikbaarheid

Het object aan de Dorsmolen 13 bevindt zich op een ideale locatie, direct langs de A7. Dit zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid en zichtbaarheid voor uw bedrijf. Uw onderneming zal perfect zichtbaar zijn dankzij de gunstige ligging. Tevens bent u binnen no-time in het centrum van Wieringerwerf, waar u diverse voorzieningen vindt die uw bedrijfsactiviteiten kunnen ondersteunen.

Veelzijdige bedrijfsruimte met kantoorfaciliteiten

De bedrijfshal biedt u een veelzijdige ruimte om uw activiteiten uit te oefenen. Of u nu op zoek bent naar een werkplaats, opslagruimte of productiefaciliteit, deze bedrijfshal voldoet aan al uw eisen. De aanwezige kantoorruimte zorgt voor een comfortabele en efficiënte werkomgeving. Bovendien beschikt de bedrijfsruimte over een afgesloten buitenterrein, waardoor u uw eigendommen veilig kunt opslaan en uw bedrijfsterrein kunt beveiligen.

Benut de enorme potentie

Dankzij het ruime perceeloppervlakte is er voldoende ruimte om uit te breiden en uw bedrijf verder te laten groeien. Gebruik de aanwezige faciliteiten en ruimten naar eigen inzicht en optimaliseer uw bedrijfsprocessen. Door flexibel in te spelen op marktontwikkelingen en de vraag van klanten, kunt u het beste uit uw onderneming halen.

Interesse?

Bent u een ondernemer en op zoek naar een hoogwaardige bedrijfslocatie met talloze mogelijkheden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op om dit object aan de Dorsmolen 13 in Wieringerwerf te bezichtigen. Wij staan klaar om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden. Grijp deze unieke kans en maak van dit object uw nieuwe bedrijfsbasis.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 400.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994

Oppervlakten

Oppervlakte
432 m²
Bedrijfshal oppervlak
394 m²
Terrein oppervlak
685 m²
Kantoor oppervlak
38 m²
Perceel
1.135 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Oosterterp en Zuiderpark, Wieringerwerf

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dorsmolen 13

€ 400.000 k.k.