Bijsterhuizen 6604 LV Wijchen

€ 144.000 v.o.n.

Omschrijving

Bijsterhuizen Business Center, fase VII, te Nijmegen-Wijchen

Binnenkort zal worden gestart met de bouw van een volledig nieuw te ontwikkelen hoogwaardig bedrijfsverzamelcomplex op bedrijvenpark Bijsterhuizen, bestaande uit 12 schakelbare units verdeeld over 2 of 3 bouwlagen van uiteenlopende metrages. De units worden casco opgeleverd, zodat u als koper het geheel naar uw eigen wensen kunt (laten) afwerken. Alle units hebben een ruim aantal eigen parkeerplaatsen. Bijna alle units zijn zowel te koop als te huur. Het hoogwaardige materiaalgebruik en de moderne uitstraling geven een absolute meerwaarde aan het project en zorgen voor een zeer professionele uitstraling van uw onderneming

Bedrijvenpark Bijsterhuizen ligt strategisch tussen Nijmegen en Wijchen, pal aan de A73 en A326. In kwalitatief opzicht onderscheidt Bedrijvenpark Bijsterhuizen zich van andere bedrijventerreinen door de unieke samenwerking tussen de gemeenten Nijmegen en Wijchen, de ruimtelijke kwaliteit en de grote aandacht voor architectuur en groen. Nijmegen is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland, dicht bij de grens met Duitsland. De gemeente telt circa 180.000 inwoners (januari 2020) en is qua inwonertal de grootste stad van zowel Gelderland als Oost-Nederland en daarnaast de tiende stad van Nederland. Wijchen is een stad met circa 35.000 inwoners per januari 2020.

Bedrijvenpark Bijsterhuizen is met 250 hectare het grootste Gelderse bedrijventerrein en ligt ideaal tussen de Randstad en Duitsland. Inmiddels zijn veel hoogwaardige bedrijven in de sectoren industrie, handel en logistiek al jaren op het terrein gevestigd, waaronder DHL, XPO, Midl, Banken Champignons, Briggs & Stratton, BuyBay en de Huisman Group. Binnen één uur is zowel Amsterdam, Rotterdam als het Ruhrgebied bereikbaar. Een groot aantal op-/afritten van diverse snelwegen is op korte afstand nabij, zodat de aan- en afvoer van goederen zo optimaal mogelijk kan worden gestructureerd.

Op bedrijventerrein Bijsterhuizen is een actieve ondernemingsvereniging, waardoor de belangen van de diverse bedrijven optimaal worden behartigd, het werkklimaat zo optimaal mogelijk wordt gemaakt en de beveiliging op een goed niveau is. Architectonisch wordt de kwaliteit van de omgeving bewaakt, met name voor zichtlocaties als de onderhavige en dient een onafhankelijke ABC-commissie toestemming te geven voor het uiterlijk van het te realiseren object.

Het perceel waarop deze ontwikkeling zal worden gerealiseerd is gelegen op een prima locatie in het Wijchense deel van Bijsterhuizen, te weten op fase VII, vrijwel direct aan de doorgaande weg, de A326 (Nijmegen-Wijchen), nabij de centrale rotonde ('blokken van Struycken'). De oprit van de Rijksweg A73 (Nijmegen-Venlo) is vlakbij gelegen. Ook kunt u makkelijk naar het centrum van Wijchen door de ligging/ontsluiting vlakbij de Meubelboulevard aan de Nieuweweg.

De units
*Bestemming:
Van toepassing is het bestemmingsplan "Bedrijventerrein groot Bijsterhuizen deelgebied Wijchen" en geeft aan "Bedrijfsdoeleinden I" en is derhalve bestemd voor bedrijven en de bijbehorende parkeervoorzieningen.

Uitgezonderd zijn alleen:
- Garagebedrijven, met uitzondering van truckservicebedrijven als bedoeld in Hoofdstuk I, lid B sub 11 van de voorschriften;
- Detailhandelsbedrijven.

De 12 units van zijn er in 6 verschillende types. De grootte bedraagt 135 m2 tot 375 m2 verdeeld over 2 of zelfs 3 bouwlagen.

De casco units hebben een vrije hoogte van circa minimaal 8 m1 en een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2. De begane grond vloeren zijn uitgevoerd in glad afgewerkt gewapend monoliet beton. De hoogwaardig betonnen prefab-kanaalplaatverdiepingsvloeren hebben een maximaal toelaatbare belasting van 250 kg/m2.

De draagconstructie is uitgevoerd in staal en zal worden voorzien van een dekkende laag. De gevels bestaan uit een geïsoleerde metalen gevelbeplating en metselwerk in kleur met een isolatiewaarde van Rc > 4,5 m2K/W. Bij de meeste units is er een elektrisch bedienbare overheaddeur aanwezig.

De kozijnen, ramen en puien in de buitengevel zijn uitgevoerd in aluminium, voorzien van isolerende beglazing en het bijbehorende hang- en sluitwerk heeft een weerstandsklasse van minimaal 2. Verder is er een houten trap naar de verdieping en een toilet op de begane grond.

Het dak zal worden uitgevoerd met geïsoleerde sandwichpanelen waar een laag kunststof dakbedekking op wordt aangebracht. De isolatiewaarde van het dak zal minimaal Rc> 6.0 m2 K/W zal bedragen. De binnenwanden tussen de diverse units worden uitgevoerd in prefab betonnen wanden.
De buitenwanden worden uitgevoerd deels in stalen sandwichpanelen en deels in metselwerk. Verder zal bij iedere unit een meterkast worden aangebracht afgezekerd met 3 x 25A op basis van de vigerende eisen van de nutsbedrijven. De waterleiding zal ook worden aangebracht tot in de meterkast. Afhankelijk van de gebruiksfunctie en definitieve EPC-berekening kan het gebouw worden voorzien van een zonnestroomsysteem met zonnepanelen. De plaatsing van het zonnestroomsysteem is optioneel en de kosten hiervan komen voor rekening van koper.

Voor wat betreft de installaties het volgende. Voor telecommunicatie, CAI en alarm worden geen voorzieningen gerealiseerd maar deze zijn optioneel realiseerbaar. Het terrein om de units zal worden voorzien van een bestrating met betonklinkers en bovendien zal er voldoende groen worden aangebracht.

De koopsommen van de units liggen tussen de € 144.000,00 v.o.n. ex BTW en € 395.000,00 v.o.n. ex BTW.
De huurprijzen van de units liggen tussen de € 10.500,00 per jaar ex BTW en € 28.200,00 per jaar ex BTW.

Beschikbare units per 19 januari 2021:

nrs. 5 en 8 (onder optie) 1, 2, 3 en 4 zijn nog te koop en te huur

Nieuwsgierig geworden? Voor nadere informatie, vragen over meerwerk en/of een uitgebreide brochure aanvragen, neemt u dan vrijblijvend contact met 1 van de onderstaande makelaars/adviseurs of kijk op

Waalveste Vastgoed, Tony Bouten 06-42191019

Kleinmaeks & Nijdam B.V., drs. Marco van Kesteren 0318-240330

WVO Bedrijfshuisvesting, Robert-Jan Hartman 030-6920304

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 144.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
203 m² (in units vanaf 68 m²)
Bedrijfshal oppervlak
135 m²
Kantoor oppervlak
68 m²
Vrije hoogte
4,5 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Betonvloer, overheaddeuren, toilet en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, busknooppunt op 2000 m tot 3000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Bedrijventerrein Bijsterhuizen, Wijchen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bijsterhuizen

€ 144.000 v.o.n.