Leidsestraatweg 42 48 3443 BV Woerden

€ 80.000 /jr

Omschrijving

Een representatieve showroom met werkplaats, kantoor- en magazijnruimte, een riant buitenterrein, meerdere garageboxen en een wasruimte gelegen aan de rand van het centrum van Woerden te huur aangeboden! Deze showroom is gelegen op de hoek Baanstraat – Leidsestraatweg op loopafstand van het winkelhart van Woerden. Tevens zijn er goede verbindingen naar de A12 en het trein- en busstation van Woerden.

De showroom bestaat uit een L-vormige ruimte met veel daglichttoetreding door de grote raampartijen aan de Leidsestraatweg. Aan de achterzijde van het gebouw is er een riant parkeerterrein die volledig bestraat is en voorzien van een deugdelijk hekwerk.

Omschrijving
U parkeert uw auto aan de achterzijde van het pand op eigen terrein. Vanaf hier heeft u toegang tot de werkplaats, diverse garageboxen, een wasplaats en de showroom.

Wanneer u vanaf de parkeerplaats de showroom betreedt, komt u eerst langs de ontvangstbalie met direct daarachter twee kantoorruimtes. In het midden van de showroom heeft u de beschikking over een spreekkamer of een derde kantoorruimte. De grote raampartijen aan de voor- en achterzijde, bestaand uit aluminium ramen voorzien van dubbel isolatieglas, zorgen voor veel lichtinval.

In het midden van de showroom heeft u toegang tot een pantry en een toiletruimte waar tevens de cv-ketel is opgesteld.

Werkplaats
Via het kantoor of de balie komt u in de werkplaats met magazijn. De werkplaats is voorzien van drie overheaddeuren waarvan twee deuren toegang hebben tot het achtergelegen parkeerterrein en een deur heeft toegang tot de openbare weg. Daarnaast heeft u vanuit de werkplaats toegang tot een kantine, wasruimte, toilet met fontein en het magazijn.

Magazijn
Het magazijn is in het midden van het gebouw gesitueerd. Middels een vaste trap heeft u toegang tot de verdieping die momenteel in gebruik is als magazijn.

Parkeerterrein en opslagruimte
Aan de achterzijde van het gebouw is een afgesloten parkeerterrein voor ca. 25 auto’s en heeft u de beschikking over een 5-tal garageboxen voor bijvoorbeeld opslag. Een van de boxen is alleen bereikbaar via de openbare weg. Achter de garageboxen is een wasplaats gesitueerd.

Bijzonderheden
Oplevering
De unit is per 1 maart 2019 beschikbaar

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 80.000,00 excl. BTW per jaar

Betalingen
Huur en BTW per kwartaal vooruit

Btw-heffing
Uitgangspunt is BTW belaste verhuur

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijzigingen van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Zekerheidstelling
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur plus BTW.

Overige conditie
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

Disclaimer
De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid er van kan door Rien Treur Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 80.000 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 90.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978

Oppervlakten

Oppervlakte
1.635 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.550 m²
Terrein oppervlak
940 m²
Kantoor oppervlak
85 m²
Vrije hoogte
2,5 m
Vrije overspanning
14 m
Draagvermogen
500 kg/m²
Perceel
2.637 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, busknooppunt op 2000 m tot 3000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 500 m tot 1000 m, restaurant op 500 m tot 1000 m en winkel op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Leidsestraatweg 42 48

€ 80.000 /jr