Industrieweg 4 b 3442 AE Woerden

€ 1.100 /mnd
Blikvanger Bedrijfsruimte met 3 parkeerplaatsen op eigen terrein

Omschrijving

Een nieuw bedrijfspand gelegen op het bedrijventerrein ‘Honthorst‘ bestaande uit een bedrijfsruimte op de begane grond en een verdieping, waar u de mogelijkheid heeft een kantoorruimte te realiseren. Daarnaast krijgt u het gebruik van 3 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Het gebouw is kwalitatief goed gebouwd en voorzien van metselwerk gevels, aluminium kozijnen, betonnen vloeren en betonnen dak. Het pand wordt casco aangeboden.

De bestemming luidt: bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 3.1 en bedrijfsgebonden kantoren ondergeschikt aan de bedrijfsfunctie en productiegebonden detailhandel ondergeschikt aan de bedrijfsfunctie.

Omschrijving
De ruimte bestaat uit een begane grondoppervlakte van ca. 86 m2, met een vloerbelasting van maximaal 2.000 kg/m2. De ruimte is voorzien van een overheaddeur van ca. 3 x 3.30 m. met een vrije hoogte van ca. 3.70m. De verdieping heeft tevens een oppervlakte van ca. 86 m2. De verdiepingsvloer is van beton met een vloerbelasting van maximaal 400 kg/m2. Er is een mogelijkheid om op de verdieping opslagruimte of een kantoorruimte te maken.

Bijzonderheden
Woerden algemeen
Woerden is van oudsher een vestingstad, onderdeel van de Hollandse Waterlinie. Dit is zowel op straat te zien als vanuit de lucht; Woerden heeft een kenmerkende ‘ster vorm’. In het centrum van Woerden zijn naast het Kasteel ook duidelijk de singel en gedeelten van de vestingwal nog aanwezig.
Het centrum van Woerden kenmerkt zich door de gezelligheid in een historisch decor. Het brede aanbod aan winkels in combinatie met de terrassen en horeca en het gezellige Kerkplein zorgen voor een aantrekkelijke binnenstad.

Ligging en bereikbaarheid
Woerden ligt in een landelijke omgeving in het bekende Groene Hart.
De ligging van het object is op loopafstand van supermarkt en het centrum van Woerden. Het treinstation is op ca. 5 fietsminuten en een op- en afrit na de A12 is op ca. 10 autominuten bereikbaar.

Verhuurbare oppervlakten
Ca. 86 m² begane grond
Ca. 86 m² verdieping

Parkeren
U krijgt de beschikking over 3 parkeerplaatsen. 1 parkeerplaats bevindt zich recht tegenover het pand en 2 parkeerplaatsen bevinden zich in de rij tegenover de Aldi.

Oplevering
Het pand is per direct beschikbaar.

Huurtermijn
De huurtermijn bedraagt 5 jaar met een verlengingsperiode van 5 jaar, flexibele termijnen zijn bespreekbaar.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 13.200,00 excl. BTW per jaar.
De huurprijs bedraagt € 1.100,00 excl. BTW per maand.

Servicekosten
Niet van toepassing.

Er zijn eigen nutsaansluitingen, dus de huurder kan zelf contracten afsluiten met leveranciers voor energie en data.

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Btw-heffing
Uitgangspunt is BTW belaste verhuur. Indien dit op basis van de huidige regeling niet mogelijk is, dan dient de huurprijs te worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijzigingen van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Zekerheidstelling
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur en BTW.

Overige conditie
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

DISCLAIMER
Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde huurovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.100 per maand
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
173 m² (in units vanaf 86 m²)
Bedrijfshal oppervlak
173 m²
Vrije hoogte
3,7 m
Vrije overspanning
6 m
Perceel
93 m² (in units vanaf 86 m²)

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, busknooppunt op 1500 m tot 2000 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m
Lokale voorzieningen
Ontspanning op 500 m tot 1000 m, restaurant op 500 m tot 1000 m en winkel op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Industrieweg 4 b

€ 1.100 /mnd