• Verhuurd onder voorbehoud

Bierbrouwersweg 14 3449 HW Woerden

€ 35.400 /jr

Omschrijving

Multifunctioneel kantoorruimte met showroomruimte beschikbaar op het bedrijventerrein "Barwoutswaarder” in Woerden. Gezien de functionele indeling, het hoogwaardige afwerkingsniveau en de uitstekende bereikbaarheid is het bedrijfspand uitermate geschikt voor een breed scala aan bedrijven. Van webshops tot en met een fysiotherapeut met eigen sportruimte. Door haar representatieve uitstraling is het bedrijfspand een absoluut visitekaartje voor haar gebruiker.

Het bedrijventerrein “Barwoutswaarder” ligt aan de rand van Woerden en heeft een uitstekende bereikbaarheid. Door de vele uitvalswegen zijn de op- en afritten van de Rijksweg A12 zeer snel te bereiken. Hierdoor zijn steden zoals Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Amsterdam zeer snel te bereiken.

Metrages (BVO)

Begane grond

Kantoorruimte: circa. 195 m2 BVO (inclusief sanitaire voorzieningen)

Showroom- bedrijfsruimte: circa. 148 m2 BVO

Opslagruimte: circa. 45 m2 BVO

Deelverhuur
Gezien de indeling van het pand is de mogelijkheid aanwezig deze ook te verhuren in losse kantoorruimtes, magazijn ruimte en of grote showroom bedrijfsruimte in combinatie met kantoorruimte. Afmetingen hiervan zijn te vinden in het plattegrond.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de actuele beschikbaarheid kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Buitenterrein
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de directe omgeving ruimschoots aanwezig.

Bestemmingsplan
Volgens het actuele bestemmingplan heeft de locatie een “bedrijventerrein” bestemming met een functie aanduiding tot en met categorie 3.2. Horeca is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

- Airconditioning
- Betonvloer
- Brandpreventiemiddelen
- Garderobe
- Glasvezel aanwezig
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Inbouwverlichting (LED)
- Internet- en telefonieaansluiting
- Krachtstroom
- Professionele keuken
- Rolstoel toegankelijk
- Stucwerkwanden
- Systeemplafond
- Toiletruimte
- Wandradiatoren

Huurprijzen

Huurprijs totale pand: € 35.400,- per jaar excl. BTW.

Deelverhuur kantoorruimte mogelijk vanaf € 110,- per m2 per jaar excl. BTW.

Overige huurcondities

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige overeenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: In overleg.

Opzegtermijn: 3 maanden (afhankelijk van de huurperiode).

Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring
Bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Bierbrouwersweg 14 in Woerden aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bpand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 35.400 per jaar
Aangeboden sinds
8 weken
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979

Oppervlakten

Oppervlakte
388 m² (in units vanaf 48 m²)
Bedrijfshal oppervlak
193 m²
Kantoor oppervlak
195 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Bedrijventerrein Barwoutswaarder, Woerden

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bierbrouwersweg 14

€ 35.400 /jr