De Iisbaan 10 a 8731 DW Wommels

€ 1.300 /mnd € 260.000 k.k.

Omschrijving

Unieke kans voor ondernemers! "DE ROMTE Wommels"
Wonen én werken op unieke, bijzonder ruime en landelijke locatie
Landelijk wonen, gelegen aan vaarwater, goede bereikbaarheid, ruim en comfortabel wonen, grote bedrijfsruimtes

Het project “De Romte Wommels”:
De 12 bedrijfswoningen met bedrijfshal krijgen allemaal een eigen invulling, waar individuele wensen, afhankelijk van het proces, mogelijk zijn. Vele mogelijkheden als ondernemer om je te ontwikkelen omdat er binnen het project diverse ruimtes beschikbaar zijn. Elke ruime bedrijfshal is gekoppeld aan een bedrijfswoning. Ondernemers bij elkaar, waar mogelijkheden en initiatieven elkaar kunnen versterken. Wonen op een hoogstaand niveau wat betreft de indeling, comfort, gebruikte materialen en energiezuinigheid. Binnen het plan is voldoende parkeerruimte aanwezig.

De Iisbaan 10a is te koop in de bestaande situatie, uitmeting wordt door het kadaster gedaan, de bouwvergunning is aanwezig voor het bouwen van een bedrijfswoning met bedrijfshal.

Indeling:
Deze gasloze bedrijfshal van 400m² met eigen entree, oprit en gelegen aan vaarwater. De bedrijfsruimte beschikt over een toilet, aansluiting voor keukentje en eigen meterkast met stroom en elektra.

Bouwvergunning voor kantoren en een woonhuis (zie de laatste 4 foto's):
Begane grond met een entree, centrale hal met trapopgang naar de verdieping. De begane grond beschikt over 3 ruime kantoren, toilet en doucheruimte. De bedrijfsruimte is van binnenuit te bereiken en middels een overheaddeur en loopdeur. Verdieping is de woonverdieping, vanuit de woonkamer een schitterend vrij uitzicht, woonkamer met open keuken, badkamer en 3 slaapkamers.

Buiten:
Een royale tuin aan het water, eigen oprit naar de bedrijfshal met 4 parkeerplaatsen.

Partijen:
Realisatie project “ De Romte Wommels”
Realisatie A.H. Bruinsma Leons Holding B.V.
Architect Architectenbureau Hofstra- Douma Grou
Tekenbureau Bouw-tekenburo Wietse B. Ligthart

Makelaar/verkoopinformatie Boonstra Makelaardij Bolsward
Contactpersoon: Douwe Boonstra

tel. 0515-575925 of 06-20392427

Keuken en interieuradvies Remmelt interieur

Remmelt van der Wal
Tel. 06 53802347

Verkoopinformatie:
De verkoop van het project “De Romte” is in handen van Boonstra Makelaardij in Bolsward. Bij de makelaar kunt u terecht voor vragen of voor de brochure, maar uiteraard ook voor informatie over de verkoop van de eigen woning.

Interieur - keukenadvies
Voor advies omtrent uw interieur kunt u contact opnemen met Remmelt. Onder andere om de mogelijkheden van het samenstellen van een “echt” persoonlijke keuken, met scherpe tarieven. Daarnaast kunt advies en hulp krijgen voor het inrichten en kleurstellingen voor de deze grote ruimtes.

Wommels algemeen
Wommels, een mooi terpdorp centraal gesitueerd tussen de steden Leeuwarden, Sneek, Bolsward, Harlingen en Franker. Het dorp telt ongeveer 2200 inwoners. Sinds 1 januari 2018 maakt Wommels onderdeel uit van de gemeente Súdwest-Fryslân.

In Wommels zijn alle voorzieningen voor de dagelijkse behoefte aanwezig, winkels (waaronder een jumbo supermarkt), sport- en horecavoorzieningen, buitenzwembad en een basisschool. Voor specifieke niet-dagelijkse voorzieningen zijn deze in de directe nabijheid bereikbaar.

Wommels staat bekend als een gezellig dorp met vele activiteiten, waaronder de jeugdkaatspartij “De Freule” provinciale bekendheid geniet. Deze kaatspartij werd vroeger gehouden op de nog steeds vlakke terp centraal gelegen in het dorp. Tegenwoordig is de kaatspartij verplaatst naar het kaatsveld achter het voormalig gemeentehuis.

Bereikbaarheid:
Wommels is goed en snel bereikbaar via de A-7 (o.a. tussen Amsterdam & Groningen) en de provinciale weg N359 tussen Leeuwaren en Bolsward. In minder dan 10 minuten ben je op de snelweg. Het heeft een uitstekende verbinding met de auto, maar ook met het openbaar vervoer.

Situatie:
De te ontwikkelen locatie “De Romte Wommels” is gelegen op het industrieterrein “De Banen” in Wommels. “De Romte Wommels” is gesitueerd, evenwijdig aan de provinciale weg, aan de Boalserter Feart. Deze bestaande locatie, wordt getransformeerd tot een dynamische ruimtelijke locatie waar wonen én werken mogelijk wordt. Ondernemen binnen het landelijke groen, met het gemak van de voorzieningen van het dorp op nabije afstand.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 260.000 kosten koper
Huurprijs
€ 1.300 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten

Oppervlakte
400 m²
Bedrijfshal oppervlak
400 m²
Vrije hoogte
3,3 m
Vrije overspanning
20 m
Perceel
1.599 m² (in units vanaf 400 m²)

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en toilet
Woonruimte
Niet aanwezig, wel mogelijk (aangebouwd, 120 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, landelijk gebied en perifere detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer en Tramhalte op 5000 m of meer

NVM makelaar

Boonstra Makelaardij

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0515-575925

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Iisbaan 10 a

€ 1.300 /mnd € 260.000 k.k.