Krommenieërweg 110-112 1521 HL Wormerveer

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Op super plek, nabij het centrum, herontwikkelingslocatie
met uitgebreide bestemmingsmogelijkheden

Het object is lange tijd in gebruik geweest ten behoeve van een restaurant. Het restaurant heeft zich inmiddels elders gevestigd en derhalve is het pand leeg gekomen en klaar voor de volgende fase.

Momenteel heeft het pand de bestemming 'Gemengd - 1' en is conform het bestemmingsplan vooralsnog bestemd voor o.a. bedrijven, cultuur en ontspanning, dienstverlening, horeca, maatschappelijke dienstverlening en voorzieningen, wonen, detailhandel op de begane grond ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel (dh)', een garage ter plaatse van de aanduiding 'garage (ga)', wegen, voet- en fietspaden, erven, tuin, groenvoorzieningen, nutsvoorzieningen, kunstwerken, water(berging) en waterhuishoudkundige voorzieningen, (on)gebouwde parkeervoorzieningen, laad- en losvoorzieningen en manoeuvreerruimtes en overige voorzieningen ten behoeve van deze bestemming. waarbij geldt dat: wonen niet is toegestaan ter plaatse van de aanduiding 'wonen uitgesloten'; de functies zoals bedoeld onder de in het bestemmingsplan genoemde a t/m e en h uitsluitend zijn toegestaan indien zij voorkomen in categorie A, B1 of B2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten - functiemenging;.
Voor verdere informatie inzake de bestemmingsmogelijkheden verwijzen wij u naar gemeente Zaanstad.

Het betreft een gebouw dat in het verleden is ontstaan door meerdere bouwdelen samen te voegen. Het linkerdeel is momenteel ingericht voor het restaurant met een keuken aan de achterzijde. Het rechterdeel betreft een opslag/magazijn ruimte met aan de achterzijde een gedeelte van de restaurantkeuken. Boven het linkerdeel bevindt zich een zadeldak waar een kleine verblijfsruimte/ woonruimte is gecreëerd. De toegang geschiedt via het platte dak welke bereikbaar is met een trap vanuit de magazijnruimte.

Krommenieërweg 110 betreft het perceel A, kadastraal nummer 7451 en meet 103 m2.
Krommenieërweg 112 betreft het perceel A, kadastraal nummer 7452 en meet 124 m2.
Beide percelen zijn eigen grond.
Er is aan de achterzijde een gedeelte overbouwd en de mogelijkheid tot aankoop van deze grond is inmiddels verkregen.

Het object is centraal gelegen nabij winkelgebied Marktplein/ Marktstraat en de Zaanweg.
Met op loopafstand het NS station van Wormerveer.

Verkoop zal plaatsvinden door inschrijving zodat verkoper op basis van de inschrijvingen een selectie zal maken, kijkende naar een passend voorstel in de combinatie van prijs en voorwaarden. Het biedingsformulier vindt u aan het einde van deze brochure.

Daar het oudere en samengestelde opstallen betreft wordt door verkoper verkocht onder de voorwaarde “as is, where is” en zullen de gebruikelijke artikelen voor dit soort objecten in de koopovereenkomst worden opgenomen. Er is zeer weinig object informatie beschikbaar zodat u zelf de nodige zaken moet (laten) onderzoeken.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Bouwgrond
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten

Oppervlakte
207 m²
Bedrijfshal oppervlak
207 m²
Perceel
227 m²

Indeling

Voorzieningen
Toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk

HVMS

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 075-6510640

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Krommenieërweg 110-112

Prijs n.o.t.k.