Kreeft 5 4401 NZ Yerseke

€ 70.000 /jr € 1.000.000 k.k.

Omschrijving

Te koop/huur: Modern en multifunctioneel bedrijfsobject met kantoorruimtes, werkplaats, magazijn, opslagruimte en een ruim buitenterrein. Het pand heeft een totale oppervlakte van circa 1.600 m², verdeeld over 2 bouwlagen en is gelegen op een perceel van 3.000 m².

Ligging en bereikbaarheid:
Het object is gunstig gelegen op bedrijfsterrein “Olzendepolder” te Yerseke. Dit levendige bedrijfsterrein biedt een grote variëteit aan bedrijven. Op het bedrijfsterrein bevindt zich tevens Kotra Logistics & Coldstores, waarvandaan dagelijks vis, schaal- en schelpdieren vanuit de hele wereld worden aangevoerd en verder worden gedistribueerd. Verder is het bedrijfsterrein goed te bereiken vanaf het NS treinstation “Kruiningen-Yerseke” en vanaf de snelweg A58, welke zich beide op circa 3 kilometer afstand bevinden.

Gebouw:
- Opgetrokken uit een staalconstructie;
- Gevels deels uitgevoerd in sandwichpanelen en deels damwandprofielplaat;
- Vloeren uitgevoerd in beton;
- Geïsoleerd dak, is grotendeels afgewerkt met bitumineuze dakbedekking en ter hoogte van de opslag voorzien van twee lichtstraten;
- De kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof en voorzien van dubbele beglazing.

Maatvoering:
Begane grond:
- Kantoorruimtes c.a.: plm. 29 m²
- Werkplaats: plm. 64 m²
- Magazijn: plm. 387 m²
- Opslagruimte: plm. 480 m²

Verdieping:
- Kantoorruimtes c.a.: plm. 507 m²
- Werkplaats c.a.: plm. 144 m²

Voorzieningen:
- Verwarmingsinstallatie met bodemwarmtepomp, circulatiepompen en regeltechniek (gebouwbeheersysteem), gekoppeld aan bestaand vloerverwarmingssysteem;
- Elektrische installatie;
- Zonnepanelen;
- Heater werkplaats;
- CV-combiketel;
- Afzuiging;
- Alarminstallatie.

Buitenterrein:
Het object beschikt over een ruim buitenterrein, verhard met betonklinkers en rondom voorzien van een hekwerk met poort.

Bestemming:
Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Grote Bedrijventerreinen” van de gemeente Reimerswaal. Volgens het voornoemde bestemmingsplan heeft het object de bestemming “Bedrijf” met de functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 3.2” en de dubbelbestemming “Waarde – Archeologie – 2”. Het bouwvlak heeft een maximum bebouwingspercentage van 85% en er geldt een maximum bouwhoogte van 12 meter.

Oplevering:
In overleg.

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Wij bekijken graag samen met u de uitgebreide mogelijkheden.

Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Rijk taxateurs | adviseurs | rentmeesters B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.
Nadrukkelijk wordt vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.000.000 kosten koper
Huurprijs
€ 70.000 per jaar
Aangeboden sinds
10 juni 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990

Oppervlakten

Oppervlakte
1.611 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.075 m²
Kantoor oppervlak
536 m²
Perceel
3.000 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning, mechanische ventilatie, topkoeling en inbouwarmaturen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 1500 m tot 2000 m, ontspanning op 1000 m tot 1500 m, restaurant op 1000 m tot 1500 m en winkel op 1000 m tot 1500 m

Omgeving

Yerseke - Molenpolder/Olzendepolder, Yerseke

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kreeft 5

€ 70.000 /jr € 1.000.000 k.k.