Sluispolderweg 54 1505 HK Zaandam

€ 8.333 /mnd

Omschrijving

Bedrijfsobject met hoge bedrijfshal en turn key kantoren

Op een goed bereikbare locatie, gelegen aan de hoofdweg van het bedrijventerrein “Achtersluispolder” komt vanaf 1 april 2024 dit courante bedrijfspand beschikbaar.

Het object bestaat uit een goed bemeten hoge bedrijfshal met 2 laags gedeelte waar zich turn-key kantoorruimten, opslag en kleedruimte bevinden.

Via de entree aan de voorzijde komt u in de centrale hal waar zich de trap naar de 1e verdieping bevindt alsmede toegang tot de bedrijfshal en een werkkamer aan de voorzijde welke eenvoudig aangepast kan worden naar een kantoorruimte.

De bedrijfshal is voorzien van een betonvloer, heeft een oppervlakte van ca. 925 m2 en een vrije hoogte van minimaal 6,45 m1 tot 7,00 m1. De hal heeft aan de voorzijde een grote elektrische overheaddeur alsmede een elektrische overheaddeur aan de zijkant. Verwarming geschiedt middels gasheaters.
Verder zijn er drie bovenloopkranen aanwezig, twee van 6.3 ton en een van 1 ton.
Deze kranen zijn werkend maar dienen wel door huurder gekeurd en operationeel gemaakt te worden. Ook is er een pallet weegbrug aanwezig.

Middels de bedrijfshal komt u bij de moderne kleedruimte met sanitair, een eenvoudige opslagruimte en een werkruimte. De oppervlakte van deze ruimten op de begane grond meet ca. 125 m2 b.v.o.

Op de 1e verdieping treft u drie kantoorruimten aan waarvan twee mooi gelegen aan de hoofdweg met zelfs een stukje zicht op het Noordzeekanaal.
Er is een sanitaire ruimte aanwezig en een riante kamer voorzien van een uitgebreide keuken met diverse inbouwapparatuur. Deze ruimte is te gebruiken als kantine / koffiekamer maar kan ook uitstekend dienst doen als 4e kantoor.
Vanuit deze kamer is er toegang naar een (open) entresol vloer voor eenvoudige opslag en een trap naar de bedrijfshal. In de gang is een kastenwand aanwezig van ca. 6 m1 voor ruim voldoende opslag van al uw benodigdheden.
De gehele 1e verdieping is recentelijk gerenoveerd en voorzien van o.a. netwerkaansluitingen, airco’s, systeemplafonds met LED verlichting, cv installatie met radiatoren, laminaatvloeren en screens.
De totale oppervlakte van de 1e verdieping bedraagt ca. 150 m2 b.v.o.

Het beschikbare elektrische aansluitvermogen voor dit object betreft 25 KW piekvermogen. De hoofdaansluiting is een gedeelde aansluiting met het andere pand van de verhuurder.

In overleg is er een mogelijkheid om gebruik te maken van de glasvezelverbinding van de verhuurder. Momenteel betreft dit een maximale 200/200 Mbps (shared) verbinding maar kan indien gewenst geüpgrade worden naar maximaal 1 Gbps (shared).

Oppervlakten (b.v.o., bepaald middels bouwtekening):
Bedrijfshal: 925 m2
Begane grond, kleedruimte en overig: 125 m2
1e verdieping, kantoren en overig: 150 m2
Totaal ca. 1.200 m2

U kunt het bestemmingsplan inzien op: ruimtelijkeplannen.nl
Bij twijfel kunt u informeren bij de gemeente Zaanstad, afdeling Ruimtelijke Ordening of het door u voorgenomen gebruik past binnen de bestemming.

Huurprijs: € 8.333,33 per maand, exclusief BTW en vergoeding voor elektra.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 8.333 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981

Oppervlakten

Oppervlakte
1.200 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.050 m²
Kantoor oppervlak
150 m²
Vrije hoogte
6,5 m
Perceel
1.120 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
A+

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
1 niet-overdekte parkeerplaats

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Sluispolderweg 54

€ 8.333 /mnd