Van Voordenpark 13 5301 KP Zaltbommel

€ 90.000 /jr

Omschrijving

Locatie
Deze nette bedrijfshal met zelfstandig voorgelegen kantoorruimte is gelegen op een unieke locatie op steenworp afstand van de A2 en op- en afrit 17 (Zaltbommel). Onder andere de markante brug over de Waal en de verbreding van de A2 (tussen Amsterdam en Den Bosch) heeft de bereikbaarheid van Zaltbommel de afgelopen jaren enorm verbeterd. Even ten noorden ligt de A15, de belangrijkste achterlandverbinding van Rotterdam naar Arnhem-Nijmegen en Duitsland. Een directe treinverbinding met Den Bosch, Eindhoven en Utrecht zorgt ervoor dat Zaltbommel tevens goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. De historische binnenstad van Zaltbommel biedt een groot aantal voorzieningen, waaronder een uitgebreid assortiment aan winkels en horecagelegenheden.

Object
Het bedrijfsgebouw bestaat uit twee met elkaar verbonden gebouwdelen. Het kantoordeel van circa 280 m², opgetrokken in twee bouwlagen en een bedrijfs-/magazijnruimte van circa 1.500 m². De bedrijfs-/magazijnruimte heeft een vrije hoogte van circa 7,18 tot 8,35 meter en een ruime vrije overspanning van circa 30 meter. De bedrijfs-/magazijnruimte is toegankelijk middels drie overheaddeuren, waarvan twee deuren op maaiveld hoogte en één voor een laad- en losdock met dockleveller. Het gebouw is gesitueerd op een eigen perceel grond van circa 3.837 m². (De op de foto aanwezige losstaande inbouwkoelcel wordt uit de bedrijfshal verwijderd. U huurt dus een open ruimte zonder inrichtingsbeperkingen.)

Parkeren & rangeren
Het eigen omliggende buitenterrein voorziet in voldoende mate in parkeer- en rangeergelegenheid. De bedrijfshal heeft tevens een achteringang en biedt dus de mogelijkheid om door de bedrijfshal heen te rijden met (lichte) voertuigen.

Bestemming
Het perceel is gelegen in het bestemmingsplan Zaltbommel, Van Voordenpark - Enkelbestemming Bedrijventerrein - 1. Voor een toelichting op het bestemmingsplan en de voorschriften verwijzen wij u naar ruimtelijkeplannen.nl.

Meer informatie en/of een bezichtiging
Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 6488750.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 90.000 per jaar
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten

Oppervlakte
1.780 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.500 m²
Kantoor oppervlak
280 m²
Vrije hoogte
7,2 m
Vrije overspanning
30 m
Perceel
3.837 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Lichtstraten, loading docks, overheaddeuren, betonvloer en heater

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1500 m tot 2000 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Van Voordenpark 13

€ 90.000 /jr