Bolwerk 3 3895 BX Zeewolde

€ 75 /m²/jaar

Omschrijving

Op het XXL Woon & Leisure centrum in Zeewolde is een commerciële unit per direct beschikbaar voor de verhuur. In dit themacentrum XXL zijn onder andere Gamma, Borati, Tankstation Tango gevestigd.

Het complex is gelegen op de locatie “Vestingveld” aan de noordzijde van Zeewolde en staat bekend om zijn uitstekende en centrale ligging ten opzichte van onder andere Harderwijk, Lelystad, Almere, Amersfoort en Hilversum. Het is direct te bereiken door de naastliggende N305 wat direct aansluit op de A28, A27 en de A1.

Metrage

Commerciële unit: circa. 1.200 m2 BVO

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de commerciële unit ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Bolwerk 3 in Zeewolde aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen (aan de achterzijde via een separate goedereningang).

Bij de unit zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig door het ervoor gelegen riante parkeerterrein.

Bestemming

Volgens het actuele bestemmingsplan is er sprake van een enkelbestemming bedrijventerrein, waardoor onder andere perifere detailhandel (keukens, sanitair, tegels, woninginrichting etc.) en leisure zijn toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De commerciële unit zal casco worden opgeleverd voorzien van ;

• Betonvloer
• Brandpreventie middelen
• Dubbele beglazing
• Krachtstroom
• Overheaddeur
• Vloerbelasting: 2.000 kg/m2
• Vrije hoogte: (tot de balken) 7.60 meter

Huurcondities

Huurprijs: €75 ,- per m2 per jaar excl. BTW
Huurtermijn: 5 +5 jaar
Servicekosten: Nader overeen te komen.
VvE bijdrage: In overleg
Opzegtermijn: 12 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de commerciële unit? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Bolwerk 3 in Zeewolde aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 75 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten

Oppervlakte
1.200 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.200 m²
Vrije hoogte
7,6 m
Draagvermogen
2.000 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bolwerk 3

€ 75 /m²/jaar