Eenspan 5 A 3897 AL Zeewolde

€ 6.583 /mnd

Omschrijving

Kom ook ondernemen in Zeewolde. Zeewolde heeft veel goeds te bieden voor elke ondernemer. Gelegen in het midden van Nederland, tussen de A6, A27, A1 en de A28, waar je nog kunt huren voor bijzonder gunstige prijzen! Zeewolde heeft volop potentie voor de toekomst. Met het oog op de uitbreiding van Lelystad Airport en de toenemende druk op de woning- en bedrijfsmarkt in omliggende steden komt Zeewolde steeds vaker in de picture; ook bij grote bedrijven.
Kijk bijvoorbeeld naar dit prachtige bedrijfspand op het Horsterparc. Door zijn ruime oppervlak aan kantoorruimte, de enorme hal en tevens de bestemming ‘perifere detailhandel’ biedt dit object veel mogelijkheden.
De hal heeft een oppervlak van maar liefst 845 m² met een hoogte van ruim 9 meter en de kantoren hebben een oppervlak van 210 m². Op het terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Omschrijving
Dit bedrijfspand valt echt op. Het maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw met nog 2 andere gebruikers. Het pand is vorig jaar opgeleverd en dus nog zo goed als nieuw. Het pand is afgesloten door middel van een hekwerk.
Aan de voorkant en aan de achterkant zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig en ook zijn, aan beide zijde van het pand, ingangen met overheaddeuren en loopdeuren. Het tijdloze ontwerp van dit fraaie object maakt dat dit echt een representatief onderkomen is voor je bedrijf.
De grote loods beslaat de gehele begane grond en de kantoren zijn op de 1e verdieping. Doordat er 3 grote lichtstraten in het dak zitten komt hier veel natuurlijk daglicht het pand binnen. Er zijn 3 elektrisch bedienbare overheaddeuren die toegang bieden tot het pand; 1 aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde. De bedrijfshal is voorzien van elektra-aansluitingen en vloerverwarming. Door zijn hoogte van ruim 9 meter zijn de opslagmogelijkheden hier ruim voldoende. De aanwezige stellingen zijn eventueel ter overname.

Eerste verdieping
Er zijn 2 kantoorruimten in dit bedrijfspand. Aan de voorzijde van het object is een kantoorruimte van 70 m² die is voorzien van plavuizen, vloerverwarming en een grote raampartij met een mooi uitzicht over het Horsterparc. Aan de achterzijde van het pand is een 2e kantoorruimte van 140 m², ook volledig voorzien van plavuizen, vloerverwarming en een grote raampartij. Deze ruimte is nu grotendeels in gebruik voor opslag.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 2019
- Kantoor: ca. 210 m²
- Hal: 845 m²
- Inhoud bedrijfspand ca. 8500 m³
- Parkeerplaatsen: 9

Huursom: € 6.583,- per maand.
Voorschot water en elektra: € 750,- per maand.
Bedragen exclusief BTW
Borg: € 13.166,-
Huurperiode 5 jaar, telkens verlengd met 5 jaar
Onder voorbehoud van gunning eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 6.583 per maand
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten

Oppervlakte
1.055 m²
Bedrijfshal oppervlak
845 m²
Kantoor oppervlak
210 m²
Vrije hoogte
9 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark en perifere detailhandelsvestigingen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Eenspan 5 A

€ 6.583 /mnd