• Onder bod

Landauer 2 * 3897 AB Zeewolde

€ 249.000 v.o.n.

Omschrijving

Wegens een groot succes is na Fase 1 en Fase 2 nu Fase 3 in ontwikkeling.
Het gaat om een helft van een dubbel bedrijfspand van 247 m² op een eigen stuk grond van 617 m².
Heeft u meer ruimte nodig voor een bedrijfspand en heeft u behoefte aan een representatief pand waar u echt opvalt met uw bedrijf?
Dit nieuwbouwproject biedt veel voordelen. Er is parkeerplaats op eigen terrein, een eigen ingang, er is ruimte naast en achter het pand en het object is verdeeld over 2 bouwlagen. Dit is onder volle eigendom; Je hebt hier niet te maken met een VvE of servicekosten en je bepaald zelf voor 100% wat je met het pand doet (binnen de bestemming natuurlijk). Van deze 2-kapper is er nu nog 1 beschikbaar!

Omschrijving
Begane grond:
Een ruime hal op de begane grond van ca. 7,55 meter breed en ca. 22 meter diep en ca. 3 meter hoog. Een ideale ruimte voor bijvoorbeeld een werkplaats, opslag of showroom. Er is meer dan voldoende ruimte om bijvoorbeeld een mooie ontvangstruimte te maken wat heel mooi tot zijn recht zal komen door de hoge glazen pui aan de voorzijde en de vide bij binnenkomst.

Eerste verdieping
Op deze etage is een ruimte van 80 m². De helft van deze bedrijfshal is voorzien van een verdiepingsvloer zodat je beneden in de hal voor een deel de volledige hoogte kan benutten. Wil je op deze 1e etage juist meer óf minder vloer? Het kan allemaal!
Deze verdieping heeft een hoogte van circa 3.90 m. Deze verdieping leent zich uitstekend als kantoor of bijvoorbeeld als extra opslagruimte.

Bijzonderheden
Het pand wordt nieuw voor u gebouwd. Er zijn volop mogelijkheden om het pand uw eigen uitstraling mee te geven. Zo is er o.a. keuze in de kleuren van de (kunststof) kozijnen en gevels.

Locatie:
2 Unieke nieuw te bouwen bedrijfshallen. Ieder op een eigen ruime kavel. Ze worden gebouwd in Zeewolde op het bedrijventerrein Horsterparc.
Het bedrijventerrein Horsterparc is een bedrijventerrein met een parkachtige uitstraling. Samen met de ondernemers wil de gemeente Zeewolde er voor zorgen dat Horsterparc haar parkachtige uitstraling behoudt. In opdracht van de gevestigde bedrijven regelt een parkmanager onder andere het beheer en onderhoud, de bewegwijzering en collectieve bedrijfsbeveiliging. Daarmee is en blijft Horsterparc het paradepaard van Zeewolde.
Dit is de 3e fase. De 1e fase staat schuin tegenover de kavel en is onlangs opgeleverd. De foto's in deze presentatie zijn van fase 1. Exact tegenover dit gebouw komt fase 2 en naast fase 2 komt deze fase 3.

Perceel 617 m²
Begane grond ca. 167 m²
Verdieping ca. 800 m²
Totale vloeroppervlakte ca. 247 m²

Vraag bij de makelaar naar de uitgebreide brochure.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 249.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
327 m² (in units vanaf 167 m²)
Bedrijfshal oppervlak
247 m²
Terrein oppervlak
617 m²
Kantoor oppervlak
80 m²
Vrije hoogte
4 m
Vrije overspanning
8 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²
Perceel
617 m² (in units vanaf 167 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren en te openen ramen

Energie

Energielabel
A+ 0,72

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Landauer 2 *

€ 249.000 v.o.n.