Nijverheidsweg 14 - 16 7021 BX Zelhem

Prijs op aanvraag

Omschrijving

TE KOOP - multifunctionele vrijstaande bedrijfsruimte en luxe woonhuis nabij Doetinchem

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw onderneming, gecombineerd met het comfort van een ruime bedrijfswoning? Kijk dan naar deze unieke kans aan de Nijverheidsweg in Zelhem!

Het bedrijfspand en woning zijn gelegen op bedrijventerrein Het Blek in Zelhem, waar gemengde bedrijven gevestigd zijn (bouw, industrie, logistiek, handel), maar ook bedrijfswoningen. De locatie is uitstekend bereikbaar vanuit de gehele regio en goed ontsloten door de N330 en N315. Zelhem is een dorp in de Achterhoekse gemeente Bronckhorst en voorzien van alle voorzieningen voor uw dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen. Voor een nog breder scala aan faciliteiten bent u in 10 autominuten in Doetinchem. Zo geniet u van werken en wonen in een rustige omgeving met een dorps karakter maar u bent toch in de nabijheid van stedelijke voorzieningen.

De bedrijfsruimte heeft een moderne uitstraling en is goed onderhouden. Het pand biedt talloze mogelijkheden voor verschillende bedrijfstakken. De totaaloppervlakte bedraagt ca. 950m² en er is ruime kantoorruimte aanwezig, perfect voor uw administratieve behoeften. Op eigen terrein is een ruime parkeerplaats aanwezig voor uw klanten en/of medewerkers.

De moderne bedrijfswoning heeft een oppervlakte van ca. 140m², is ruim, licht en van alle gemakken voorzien. De woning bestaat uit 1 woonlaag op de begane grond en beschikt over 4 slaapkamers, een complete keuken, en een ruime woonkamer waar u heerlijk kunt ontspannen na een drukke werkdag. Tevens is er een zeer ruime tuin aanwezig met onder andere een overkapping en een luxe tuinhuis, ideaal voor ontspanning en vrije tijd. Aan de achterzijde treft u een ruime oprit en een ruime garage voorzien van een garagedeur en een zolderbergruimte bereikbaar door een vlizotrap. De woning en de garage zijn voorzien van totaal 29 zonnepanelen.

De objecten zijn gelegen op 2 percelen met een gezamenlijke oppervlakte van ca. 3.455m².

Vraagprijs
Op aanvraag.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Bronckhorst valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Stedelijk gebied Bronckhorst” en heeft als hoofdbestemming “Bedrijventerrein”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Aanvaarding
In overleg.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
088-2201640

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990

Oppervlakten

Oppervlakte
924 m² (in units vanaf 754 m²)
Bedrijfshal oppervlak
754 m²
Terrein oppervlak
1.470 m²
Kantoor oppervlak
170 m²
Vrije hoogte
5,5 m
Perceel
3.455 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nijverheidsweg 14 - 16

Prijs op aanvraag