• Verkocht onder voorbehoud

Ampèrestraat 1 6902 PG Zevenaar

€ 299.000 k.k.

Omschrijving

TE KOOP: Vrijstaande BEDRIJFSWONING met dubbele garage/bedrijfsruimte op perceel van 574 m², gelegen op bedrijventerrein 'Tatelaar'. Het bestemmingsplan biedt ruime mogelijkheden voor gebruik in de combinatie wonen/werken of alleen werken. O.a. zeer geschikt voor ZZP-er in de bouwsector die het pand naar eigen inzicht kan moderniseren en eventueel uitbreiden.

Algemeen/ligging:
Dit betreft een in 1972 gebouwd vrijstaand woonhuis, gelegen op een hoekperceel op het bedrijventerrein 'Tatelaar'. Dit terrein is van oudsher bekend om de aanwezigheid van veel meubelbedrijven, automotive gerelateerde ondernemingen, maar ook kleinschalige bedrijvigheid deels met bedrijfswoningen. De bereikbaarheid is uitstekend, evenals de toegankelijkheid van het pand met o.a. 2 elektrisch bedienbare geïsoleerde garage-/overheaddeuren.

Indeling/vloeroppervlakte:
Begane grond: via overdekte buitenentree: ruime hal, toilet, woonkamer, eetkeuken, bijkeuken met CV-ruimte en meterkast, doorloop naar dubbele garage/bedrijfsruimte dat thans in twee delen is gesplitst, maar ook weer eenvoudig kan worden samengevoegd. Het totale vloeroppervlak woongedeelte inclusief bijkeuken bedraagt ca. 81 m², de bedrijfsruimten ca. 46 m².
Verdieping: Overloop, 4 slaapkamers, alle met vasten kast(en), badkamer met douche, wastafel en toilet, bergkast. Totaal ca. 56 m².
Zie ook plattegronden.

Opleveringsniveau:
In huidige staat, 'as-is, where-is'. Het woongedeelte bevindt zich nagenoeg nog in originele staat en zal naar huidige maatstaven gemoderniseerd moeten worden. Het bedrijfsdeel heeft recente dakbedekking en overheaddeuren. Bijna alle ruimten (ook de bedrijfsruimten) zijn te verwarmen met radiatoren die gevoed worden door gasgestookte CV-ketel (merk Bosch).

Bestemming:
Het geldende bestemmingsplan geeft als bestemming 'bedrijventerrein' en 'bedrijfswoning' aan. Gebruik ten behoeve van o.a. bedrijven in milieucat. 1 en 2, groothandel, volumineuze detailhandel, leisure (o.a. sport) zijn toegestaan, al dan niet in combinatie met wonen. Meer informatie beschikbaar via plannen of gemeente Zevenaar.

Aanvaarding:
In overleg te aanvaarden.

Financieringsmogelijkheden:
Gezien de bedrijfsmatige bestemming is financiering voor de aankoop niet hetzelfde als bij woonhuizen. Veelal is het te financieren bedrag maximaal 70%.

Koopcondities:
* Vraagprijs € 299.000,- kosten koper.
* Bankgarantie ter grootte van 10%.
* Vastlegging overeenkomst in Model NVM.
* Opname van ouderdomsclausule en niet eigen-gebruiksclausule.

Aanbiedingen en/of voorstellen zijn geheel vrijblijvend en onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring door eigenaar.
Informatie en bezichtiging: 06-23103850.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 299.000 kosten koper
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972

Oppervlakten

Oppervlakte
46 m²
Bedrijfshal oppervlak
46 m²
Perceel
574 m²

Indeling

Woonruimte
Aanwezig (vrijstaand, 137 m²)

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en perifere detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op minder dan 500 m

NVM makelaar

Heilbron Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0316-580860

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ampèrestraat 1

€ 299.000 k.k.