Edisonstraat 36 a 6902 PK Zevenaar

€ 15.000 /jr

Omschrijving

Te huur:
Multifunctionele nieuwe bedrijfsunit in bedrijfsverzamelcomplex, gelegen op het bedrijventerrein 'Tatelaar' op zichtlocatie aan de doorgaande weg aan de zijde van de A12. Bruto vloeroppervlak (begane grond) ca. 125 m². Vrije hoogte is bijna 7 m., dus bruikbare verdieping maken is goed mogelijk.

Algemeen/ligging:
Deze bedrijfsunit met een vloeroppervlak van ca. 125 m² bvo is voor verhuur beschikbaar en is onderdeel van een recent gebouwd bedrijfscomplex gelegen op het bedrijventerrein 'Tatelaar'. De bereikbaarheid van dit terrein is uitstekend door de ligging vlakbij de op- en afrit van de A12 en aan de doorgaande route richting bedrijventerreinen Hengelder en 7poort. Op dit bedrijventerrein is een diversiteit aan bedrijven gevestigd, w.o. veel consumentengerichte in meubel-, bouw- en autobranche. Buren zijn o.a. Vivaldi, Praxis, Seats & Sofa's, Karwei enz.

Indeling:
Thans open bedrijfs-/opslagruimte met loopdeur en grote roldeur. Eigen meterkast, toilet en pantry worden in overleg met huurder geplaatst.

Inwendige maatvoering:
Breedte aan voorzijde ca. 7 m., aan achterzijde ca. 8,2 m. Diepte ca. 16,8 m. Vrije hoogte ca. 6,9 m. Zie ook foto en plattegrond.

Opleveringsniveau:
In huidige staat; meterkast, LED-basis verlichting, toilet en pantry volgen. Overige wensen m.b.t. aanpassingen bespreekbaar.

Bestemmingsplan/gebruik:
De bedrijfsruimte valt onder de regels van het bestemmingsplan “Tatelaar”, waar het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten, die zijn vermeld in de categorie 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, zijn toegestaan. Hieronder vallen o.a. groothandel, volumineuze detailhandel, leisure. Voor specifieke informatie en/of gebruiksmogelijkheden kunt u contact opnemen met de gemeente Zevenaar.
GEEN garagebedrijf of -werkplaats.

Parkeren:
Direct voor de unit is 1 eigen parkeerplaats beschikbaar.

Huurcondities:
* Huurprijs € 1.250,- per maand, te vermeerderen met 21% BTW.
* Huurperiode in overleg te bepalen, doch minimaal 2 jaar.
* Jaarlijkse index op basis van het CPI/CBS index.
* Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur + BTW.
* Vastlegging overeenkomst in Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte (BW 7:230a) met o.a. bijbehorende algemene en bijzondere bepalingen, w.o. die voor de plicht tot verlenen van periodieke toegang aan verhuurder voor inspectie van het gehele gehuurde pand en controle op het overeengekomen gebruik.

Aanbiedingen en/of voorstellen zijn geheel vrijblijvend en onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring door eigenaar.

Nadere info of bezichtiging: bel 06-23103850.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 15.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
125 m²
Bedrijfshal oppervlak
125 m²
Vrije hoogte
6,9 m
Vrije overspanning
7 m
Draagvermogen
2.000 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
1 niet-overdekte parkeerplaats

NVM makelaar

Heilbron Makelaardij

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0316-580860

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Edisonstraat 36 a

€ 15.000 /jr