Edisonstraat 56 6902 PK Zevenaar

Prijs op aanvraag Veiling

Omschrijving

LOCATIE
Het object, ook wel Woonboulevard Zevenaar genoemd, is gelegen aan de Edisonstraat 56, 56A t/m F Celsiusstraat 56A te Zevenaar. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door de vele interieurwinkels en showrooms en wordt ook wel Retailpark Zevenaar genoemd. In 2022 wordt Fashion Outlet Zevenaar geopend met een oppervlakte van 17.600 m². Het betreft hier een nieuw aanbod van kledingwinkels en horeca in de buurt van de woonboulevard Zevenaar. Het gebouw ligt aan de A12 op enkele minuten rijden van de Duitse grens. Arnhem is binnen ca. 25 minuten bereikbaar met de auto. Het eigen terrein beschikt over 185 parkeerplaatsen voor gebruikers en bezoekers.

Het object is voor 71% verhuurd aan verschillende huurders en genereert een huurstroom van €355.252 per jaar.

PROCESBESCHRIJVING

TECHNISCH EN MILIEU
Er is geen technisch of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Aan verkoper is niet bekend of in de opstallen van het registergoed asbesthoudende materialen zijn verwerkt. Alle in verband daarmede (on)voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest of milieu verontreiniging kan voortvloeien.

VEILING
Het registergoed wordt op 24 juni 2021 vanaf 16 00 uur online, uitsluitend via de website bog auctions com ten overstaan van notaris mevrouw M.J.A. Laenen of een van de waarnemers verbonden aan DLA Piper Nederland NV krachtens de artikelen 3:268 juncto 3:254 van het Burgerlijk Wetboek, in het openbaar in één zitting bij opbod en afslag executoriaal verkocht. Voor het kunnen meebieden via de elektronische veiling dient u zich
te registreren door eerst een account aan te maken op de website van BOG Auctions uw registratie volledig te maken, dient u een registratieverklaring in te vullen en deze te laten legaliseren door een notaris. Op deze wijze wordt u/uw organisatie gekoppeld aan het door u aangemaakte account. Deze registratie is niet vereist indien er een onderhandse bieding voorafgaand aan de veiling bij de notaris wordt gedaan.

ONDERHANDS BIEDEN
Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de executieveiling bij de notaris een schriftelijke, onherroepelijke en onvoorwaardelijke bieding uit te brengen Een onderhandse bieding dient uiterlijk op 9 juni 2021om 23:59 uur bij de veilingnotaris te zijn ingediend, ofwel per post aan DLA Piper Nederland NV tav mevrouw M.J.A. Laenen, notaris en/of mevrouw M.F.M. Coll, senior paralegal Amstelveenseweg 638, 1081 JJ Amsterdam, of per email feliz.coll @ dlapiper.com. Voor het doen van een onderhandse bieding dient u bij voorkeur gebruik te maken van het op de website geplaatste biedformulier. Onderhandse biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het
bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan. Op de executoriale verkoop zijn van toepassing de Algemene Veilingvoorwaarden AVVI 2015 en de bijzondere veilingvoorwaarden die gepubliceerd zullen worden op de website. Het biedprotocol alsmede de overige veilinginformatie, waaronder het kostenoverzicht, is via de website van BOG Auctions in te zien.

INZETPREMIE
De inzetpremie (plok) voor het registergoed bedraagt 1% van de inzetsom en wordt in rekening gebracht bij de koper. Bij niet-gunning wordt de inzetpremie (plok) niet uitgekeerd. Voor de volledige regeling ten aanzien van uitbetaling van inzetpremie wordt verwezen naar de bijzondere veilingvoorwaarden.

BELANGRIJKE DATA
9 juni 2021 om 23 59 uur laatst mogelijke tijdstip voor het indienen van een onderhandse bieding (schriftelijk en onvoorwaardelijk). Op 24 juni 2021 vanaf 16:00 uur start de openbare veiling van het registergoed.

BEZICHTIGING
Indien u het gebouw wil bezichtigen is het mogelijk om dit op afspraak in te plannen met de desbetreffende makelaar(s).

DATA ROOM
Ten behoeve van de informatie verstrekking wordt een data room geopend. Voor toegang tot de data room kan een email worden gestuurd naar Frederick.Kamerbeek @ cbre.com en/of Diederick.Vrijenhoek @ cbre.com

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
16.395 m² (in units vanaf 1 m²)
Bedrijfshal oppervlak
16.395 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
185 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Edisonstraat 56

Prijs op aanvraag Veiling