koning Willem-Alexanderlaan 2761 HK Zevenhuizen (ZH)

€ 975 /mnd € 142.900 v.o.n.

Omschrijving

Maatwerk in bedrijfsruimte
Het aankomen van een nieuw bedrijfspand is waarschijnlijk geen alledaagse bezigheid voor u als ondernemer. Het team van U-NIT denkt daarom graag met u mee. Wij gaan met u om de tafel en inventariseren wat u nodig heeft. De basisopzet van de bedrijfsunits biedt u optimale flexibiliteit qua invulling.
Ligging en uitstraling
De bedrijfsunits worden gesitueerd in het nieuwe Bedrijfskwartier. De helft van het aantal bedrijfsunits komt direct te liggen langs de Koning Willem-Alexanderlaan en zal daarmee uitkijken op de nieuwe, aangrenzende woonwijk Koningskwartier. De andere helft van de bedrijfsunits zijn gesitueerd op het afgesloten binnenterrein, tegenover de garage-units.

Divers aanbod
Alle bedrijfsunits worden uitgevoerd met overheaddeur en een loopdeur aan de voorzijde van het pand. Daarbij heeft iedere unit een eigen oprit met twee parkeerplaatsen. De bedrijfsunits worden tevens uitgevoerd met een verdieping. Binnen het aanbod bedrijfsunits worden twee verschillende types onderscheiden, die in kleine mate van elkaar verschillen. Type F is het type dat komt te liggen op het afgesloten binnenterrein, tegenover de garage-units. Er is een uitvoering F1 (hoekligging) en F2 (tussenligging). Dit type heeft een plat dak, verdiepingsvloer en twee parkeerplaatsen.

Op het terrein mogen alle bedrijven uit milieucategorie 1 en 2 zich vestigen.
Daarnaast zijn ook de volgende types bedrijvigheid toegestaan:
• Opslag met internetwinkel van maximaal vijftien procent van het vloeroppervlak, met een maximum van 50 m².
• Niet-zelfstandige kantoren, vijftig procent van het vloeroppervlak met een maximum van 2000 m².
Wilt u meer weten over de regelgeving en het bestemmingsplan? Neem dan gerust contact met ons op, wij bekijken graag de mogelijkheden voor huisvesting op deze locatie met u

Locatie

Zevenhuizen bevindt zich op een ideale locatie in de Randstad, op geringe afstand van Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Gouda. Via de N219 bent u binnen 5 minuten op zowel de A20 richting Rotterdam als de A12 richting Den Haag. Ook is Zevenhuizen met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. De Qliner heeft een vaste halte en met de reguliere buslijnen 175 en 177 reist u snel richting de grote steden. Het metronetwerk van Rotterdam is bereikbaar via het nabijgelegen Nesselande. Voor uzelf en eventueel personeel is Zevenhuizen per auto en met het openbaar vervoer dus uitstekend bereikbaar.
De bijzondere ligging maakt dat Zevenhuizen een uitstekend alternatief is voor ondernemers die zich willen vestigen in de Randstad, maar liever niet op een grootstedelijk en grootschalig bedrijventerrein. Ook als ondernemer met roots in de Zuidplas vormt de locatie van U-NIT een perfecte uitvalsbasis.

Ondernemen in de Zuidplas
Zevenhuizen maakt deel uit van de gemeente Zuidplas, een gemeente waar circa 40.000 mensen wonen. Zuidplas bestaat, naast Zevenhuizen, uit de kernen Moerkapelle, Moordrecht, het grotere Nieuwerkerk aan den IJssel en de buurtschap Oud Verlaat. Zevenhuizen zelf is een kleinschalig, maar vitaal dorp. De komende jaren groeit het dorp met circa 1200 woningen. In het centrum en de directe omgeving vindt u verrassend veel voorzieningen en ook horecagelegenheden. Een deel van het centrum wordt de komende jaren herontwikkeld. U-NIT bevindt zich nabij de woonwijk Koningskwartier, die op dit moment in aanbouw is.

Er zijn teven bedrijfsunits te huur te weten: bwnr. 37, 38, 39, 40, 41,42 en 43

Meer info:

BELEGGEN
Zoekt u een beleggingsobject in de gemeente Zuidplas? U-Nits biedt u de gelegenheid om te investeren in een geheel nieuw bedrijfspand of een garagebox op een verzorgd bedrijventerrein.
De centrale en rustige ligging van Zevenhuizen in de Randstad maakt deze plaats een ideale locatie voor een zekere investering op langere termijn.
Beleggen in een nieuwe bedrijfsruimte. Vooral voor kleinere bedrijven is het soms lastig om flexibele huisvesting te vinden. Bent u zelf ondernemer en betaalt u op dit moment relatief veel huur voor uw bedrijfshuisvesting? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor de aankoop van een eigen bedrijfsruimte, die u geheel naar uw zin kunt maken. Ook als investeringsobject ter verhuur zijn kleinere, multifunctionele units zeker courant.

Wilt u meer weten over de financiering of te verwachten rendementen? Wij wisselen graag van gedachten met u over de mogelijkheden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 142.900 vrij op naam
Huurprijs
€ 975 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.050 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten

Oppervlakte
91 m²
Bedrijfshal oppervlak
91 m²
Draagvermogen
2.000 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, metrohalte op 4000 m tot 5000 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Makelaars

Van Leeuwen Makelaardij o.g.

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0180-313370

Goud Bedrijfshuisvesting B.V.

Bel 0180-318222

Van Herk Bedrijfsmakelaars

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0182 577700

Omgeving

Bedrijventerrein Zevenhuizen, Zevenhuizen (ZH)

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

koning Willem-Alexanderlaan

€ 975 /mnd € 142.900 v.o.n.