EG-weg 23 9636 HX Zuidbroek

€ 750 /mnd

Omschrijving

In 2020 is een nieuw bedrijfsgebouw gerealiseerd op de Gouden Driehoek, een gunstig gelegen bedrijventerrein in Zuidbroek. Deze gunstige ligging uit zich het meest door de situering aan de A7 en op korte afstand van de - verdubbelde - N33, waardoor het in alle windrichtingen een goede ontsluiting kent. Het bedrijventerrein kent een grote diversiteit aan bedrijven en instellingen, waarbij ook de dorpse voorzieningen van Zuidbroek en hotel Van der Valk in de directe nabijheid zijn gesitueerd.

Het bedrijfsgebouw is gesplitst in veertien zelfstandig units, allen met mogelijkheid op een eigen verdieping ten behoeve van een kantoor of magazijn. Niet alleen kent het gebouw een moderne uitstraling en architectuur, het is ook van dito technieken. Zo wordt het verwarmd middels een warmtepomp in combinatie met CV-gerelateerde vloerverwarming op de begane grond en meerdere zonnepanelen. Energieneutraal is dan ook het uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling van de plannen.

De begane grond van circa vijftig vierkante meter is toegankelijk middels een electrische sectionaaldeur en een separate loopdeur. Naar wens van de huurder kan het geheel worden voorzien van een eigen verdieping van circa veertig vierkante meter. Uiteraard zal er dan ook een trapopgang naar deze verdieping worden gerealiseerd. Er bestaat tot slot ook de mogelijkheid om hier een pantry en/of sanitaire voorzieningen te realiseren, één en ander naar wens van de huurder.

In de presentatie zijn de Artist Impressions opgenomen. Deze geven de mogelijkheden van - onder andere - de verdieping goed weer.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 750 per maand
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
90 m²
Bedrijfshal oppervlak
90 m²
Vrije hoogte
7,5 m

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en krachtstroom

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Omgeving

Bedrijventerrein Gouden Driehoek, Zuidbroek

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

EG-weg 23

€ 750 /mnd