EG-weg 14 9636 HX Zuidbroek

€ 595.000 k.k.

Omschrijving

== ZEER VOLLEDIGE BEDRIJFS/KANTOORRUIMTE == RUIM OMHEIND HOEKPERCEEL == NETTE KANTOORRUIMTE V.V. AIRCO == GOEDE AANRIJ LOCATIE VANAF DE A7 ==

EG-weg 14, 9636 HX te Zuidbroek.

OBJECT:
Vrijstaand bedrijfs/kantoorobject van van totaal circa 755 m². Bouwjaar medio 2006 gelegen op een ruim hoekperceel op bedrijventerrein “de Gouden Driehoek” te Zuidbroek. Het perceel waarop het object nr. 14 is gelegen dient nog kadastraal te worden afgescheiden. Hierdoor ontstaat een hoekperceel van circa 1.800 m² (dit betreft een inschatting en kunnen geen rechten aan worden ontleend).

Het object is circa 20 m breed en circa 36 m diep en heeft een vrije hoogte van circa 5,2 m. De bedrijfshal heeft een oppervlakte van circa 655 m² en de kantoorruimte heeft een oppervlakte van circa 120 m². De bedrijfshal beschikt over een elektrische overheaddeur van circa 4 m breed en circa 4,4 m hoog aan de voorzijde en een elektrische overheaddeur van circa 5,8 m breed en 4,2 m hoog aan de zijkant van de bedrijfshal. In de bedrijfshal is thans een entresol aanwezig van circa 30 m² (ter overname) en beschikt over een toiletgroep. De kantoorruimte met eigen entree aan de voorzijde met eigen toilet beschikt over een 2 kantoorruimten van circa 24 m² en 20 m² en op de 1e verdieping een kantine van circa 24 m² (tevens bereikbaar met een trap vanuit de bedrijfshal) en een kantoorruimte van circa 22 m² (thans archief).

Er is een VvE bijdrage voor de Vereniging van Ondernemers op de Gouden Driehoek welke de belangen beheert van de ondernemers op het park. Zodra u grond aankoopt op het park, wordt u automatisch lid van deze vereniging.

Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen geen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

LOCATIE:
De Gouden Driehoek ligt in de zeer actieve industrieregio tussen Veendam en Zuidbroek. Vanuit deze actieve regio is de aansluiting met de rest van Nederland en Europa optimaal, wat volop kansen en mogelijkheden biedt.
U heeft de beschikking over een eigen op- en afrit aan de A7 waardoor u en uw medewerkers snel op de plaats van bestemming kunnen zijn. Dat is prettig, bovendien moeten uw (potentiële) klanten, leveranciers u weten te vinden. Vestiging op deze locatie betekent dan ook een weloverwogen investering in de toekomst van uw bedrijf.

BEREIKBAARHEID:
Bedrijventerrein de Gouden Driehoek is uitermate goed bereikbaar door haar ligging pal langs de A-7. Hierdoor is de stad Groningen op circa 20 autominuten gelegen en in slechts circa 30 autominuten bent u de grens over in Duitsland.

PARKEREN:
Er zijn afdoende parkeerplaatsen beschikbaar op het eigen terrein.

OPLEVERINGSNIVEAU:
De onroerende zaak wordt verkocht in de huidige staat ‘as is – where is’ waarbij in ieder geval, doch niet uitsluitend, de volgende zaken en voorzieningen zijn inbegrepen als;

• Meterkast met eigen G/W/E meter;
• Brandblussers, brandslanghaspels, Firebeamer;
• Verlichting;
• Patchkast;
• Alarminstallatie en sensoren binnen en buiten;
• 2 x elektrische overheaddeur;
• 2 x CV ketel (bouwjaar 2006);
• 2 x Heater;
• Pantry en Toiletgroepen;
• Mechanische ventilatie- unit en afzuiging;
• Lichtstraat dak hal;
• Perslucht leidingen ( compressor niet, gaat mee);
• Vloerbedekking;
• Bestrating buitenterrein;
• Hekwerk.

Ter overname;
• Spuitcabine;
• Entresol;
• Overig daar waar verkoper aangeeft.

KADASTRAAL:
Er wordt verkocht een gedeelte van het perceel Zuidbroek F 1577, waarin een stuk terrein tussen nummer 12 en 14 zal worden aangemerkt als mandelig perceel. Het gedeelte van het perceel 1577 wat wordt verkocht is bij inschatting circa 1.800 m² en het mandelige perceel is bij inschatting circa 294 m².

GEBRUIK EN BESTEMMING:
Koper is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik dan wel plannen in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de gemeente Midden-Groningen via e-mail: of per telefoon: 0598 - 37 37 37.

VRAAGPRIJS:
€ 595.000,- k.k. te vermeerderen of vrij van BTW.

VERKOOPVOORWAARDEN:
Staat onroerende zaak:
De onroerende zaak wordt verkocht in de huidige staat ‘as is – where is’ kosten koper (als o.a. overdrachtsbelasting, notariskosten, kadasterkosten etc.) vrij van BTW. Koper is door verkoper, dan wel makelaar van verkoper, in de gelegenheid gesteld, alvorens tot aankoop over te gaan, alle vormen van onderzoek uit te laten voeren naar de onroerende zaak als o.a. een bouwkundig en technisch onderzoek, onderzoek naar bestemming, functie en gebruik bij gemeente, milieu en/of bodemonderzoek en al wat meer zij betrekking hebbende op de onroerende zaak en in belang van de koper.

Maatvoering object:
De opgegeven maatvoering en de plattegronden zijn indicatief en hier kunnen nimmer rechten aan worden ontleend.

Maatvoering perceel:
Er wordt verkocht een gedeelte van het perceel Zuidbroek F 1577 als aangegeven op de kadastrale kaart. Het gearceerde deel is het stuk terrein tussen de panden nummers 12 en 14 welke als mandelig perceel zal worden aangemerkt tussen deze beide panden om t.b.v. de beide panden via de achterzijde te komen en te gaan naar de voorgelegen EG-weg. Het gedeelte van het perceel 1577 wat wordt verkocht is bij inschatting circa 1.800 m² en het mandelige perceel is bij inschatting circa 294 m². Deze metrages zijn een inschatting en hieraan kunnen geen enkele rechten worden ontleend. De definitieve metrages worden uiteindelijk door het kadaster vastgesteld en geeft geen aanleiding tot verrekening.

Zekerheidsstelling:
Verkoper verlangt een waarborgsom/ bankgarantie ten bedrage van 10% van de koopsom uiterlijk 2 weken na bereiken mondelinge overeenstemming.

VvE:
Er is een VvE bijdrage voor de Vereniging van Ondernemers op De Gouden Driehoek welke de belangen beheert van de ondernemers op het park. Zodra u grond aankoopt op het park, wordt u automatisch lid van deze vereniging en krijgt u dus ook inspraak.

De koopovereenkomst:
Makelaar verkoper stelt een koopovereenkomst waarbij de onroerende zaak ‘as is – where is wordt verkocht en waarin onder andere, doch niet uitsluitend, deze bepalingen en overige clausule’s worden opgenomen en alle risico’s overgaan op koper. Een koopovereenkomst is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever/eigenaar welke goedkeuring wordt geacht te zijn verkregen nadat de tekeningbevoegde de koopovereenkomst heeft getekend (schriftelijkheidsvereiste).

Voor meer informatie of een bezichtiging neem graag contact met ons op. Wij geven u graag een rondleiding!

BOEKENRODE bedrijfsmakelaars & taxateurs
Vestigingen in: Groningen - Assen - Zwolle
Boekenrode is een full service makelaarskantoor op het gebied van Bedrijfshuisvesting, Woningen, Beleggingen, Ontwikkeling en Taxaties.

Bezoekadres: “Schnitgerhuys” Ubbo Emmiussingel 19 te Groningen.
Tel: 050 – 76 76 690

Boekenrode, Uw dienstverlener in Bedrijfshuisvesting!

DISCLAIMER:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op internetsites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook van deze inhoud, waaronder zowel tekst als foto’s, en/of commercieel gebruik is niet toegestaan. Aan de inhoud van deze en overige informatie alsmede eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie alsmede een eventuele koopovereenkomst is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever/eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 595.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten

Oppervlakte
775 m²
Bedrijfshal oppervlak
655 m²
Terrein oppervlak
1.800 m²
Kantoor oppervlak
120 m²
Vrije hoogte
5,5 m
Vrije overspanning
20 m
Perceel
1.800 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Bedrijventerrein Gouden Driehoek, Zuidbroek

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

EG-weg 14

€ 595.000 k.k.