Beneluxweg 9636 HW Zuidbroek

€ 75.000 v.o.n.

Omschrijving

Flexbouw Bedrijfsunits B.V. realiseert op diverse locaties in Noord-Nederland functionele en duurzame bedrijfs-/kantoorunits. Afhankelijk van de bestemming in de desbetreffende gemeente zijn de units geschikt voor een brede en gevarieerde doelgroep.

Gouden Driehoek te Zuidbroek.
Op deze mooie locatie aan de Beneluxweg op bedrijventerrein De Gouden Driehoek nabij de op- en afrit van A7 wordt binnenkort begonnen met de bouw van 2 kleinschalige functionele, moderne en duurzame bedrijfsverzamelgebouwen met in totaal 32 bedrijfs-/kantoorunits variërend in grootte van 50 m², 100 m²,  150 m² en oplopend tot 200 m². Een afwijkende grote naar 200 m² tot 300 m² is ook bespreekbaar. Door de hoge bouwhoogte van circa 7.5 meterheeft u de mogelijkheid om kantoorruimte of opslagruimte op de verdieping te realiseren. Zodoende voegt u extra vierkante meters toe en maakt uw aankoop en investering des te interessanter!

De units zijn beschikbaar vanaf 50 m² (breedte van circa 5 m en een diepte van circa 10 m). De units zijn steeds met 50 m² uit te breiden. Koppelen van units is mogelijk. Tussenwanden kunnen dan eventueel vervallen. De begane grond is voor verschillende doeleinden te gebruiken als opslag, werkplaats, stalling, etc. E.e.a. ook wat het desbetreffende bestemmingsplan ter plaatse toe laat en toe staat. De units worden standaard voorzien van een overheaddeur van circa 3.25 m breed en circa 4 m hoog. Hierdoor is het mogelijk dat zelfs kleine vrachtauto’s naar binnen kunnen. De hoogte (zonder verdiepingsvloer) is dan circa 8 m. Optioneel kunnen de units worden voorzien van een verdiepingsvloer welke in te richten zijn als bijvoorbeeld kantoor of magazijn, etc. Er wordt op verdiepingshoogte standaard al een raampartij geplaatst voor daglichttoetreding en voor een optimale benutting van de bovenverdieping! Graag laten wij u informeren over de mogelijkheden!

24 UNITS VAN 50 m²
Begane grond: 50 m² (5 m x 10 m). Verdiepingshoogte is circa 4.3 m tot de verdiepingsvloer (optioneel). Standaard met overheaddeur van 3.25 m breed en 4 m hoog. De units zijn steeds met 50 m² uit te breiden. Koppelen van units is mogelijk. Tussenwanden kunnen dan eventueel vervallen.

Optionele verdiepingsvloer: 50 m² (5 m x 10 m) in te richten als bijvoorbeeld kantoor of magazijn, etc. Verdiepingshoogte circa 2.8 m.

Prijzen units 50 m² vanaf € 75.000,- exclusief BTW, vrij op naam (exclusief notariskosten en eventuele overige bijkomende kosten).

6 UNITS VAN 100 m²
Begane grond: 100 m² (10 m x 10 m) voor verschillende doeleinden te gebruiken als opslag, werkplaats, stalling, etc. Verdiepingshoogte circa 4.30 m. Standaard met overheaddeur van 3.25 m breed en 4 m hoog.

Optionele verdiepingsvloer: 100 m² (10 m x 10 m) voor verschillende doeleinden te gebruiken als opslag, werkplaats, stalling, etc.  in te richten als bijvoorbeeld kantoor of magazijn, etc. Verdiepingshoogte circa 2.8 m.
 
Prijzen units 100 m² vanaf € 140.000,- exclusief BTW, vrij op naam (exclusief notariskosten en eventuele overige bijkomende kosten).

2 UNITS VAN 200 m²
Begane grond: 200 m² (10 m x 20 m) voor verschillende doeleinden te gebruiken als opslag, werkplaats, stalling, etc. Verdiepingshoogte circa 4.3 m. Standaard met overheaddeur van 3.25 m breed en 4 m hoog.

Optionele verdiepingsvloer: 200 m² (10 m x 20 m) voor verschillende doeleinden te gebruiken als opslag, werkplaats, stalling, etc.  in te richten als bijvoorbeeld kantoor of magazijn, etc. Verdiepingshoogte circa 2.8 m.
 
Prijzen units 200 m² vanaf € 240.000,- exclusief BTW, vrij op naam (exclusief notariskosten en eventuele overige bijkomende kosten).

DE BEDRIJFSUNITS WORDEN STANDAARD AL VOORZIEN VAN:
- Geïsoleerde overheaddeur van overheaddeur van 3.5 m breed en 4 m hoog.
- 2x rioolaansluiting voor toilet en keuken.
- Meterkast met stroomaansluiting; mogelijkheid van krachtstroom.
- Gevlinderde betonvloer.
- Geheel geïsoleerd.
- Onderhoudsvriendelijke gevelbekleding.
- Volledig bestraat gemeenschappelijk buitenterrein.

MEERWERKOPTIES:
- Elektrische overheaddeur.
- Verdiepingsvloer.
- Trap (staal of hout) naar verdiepingsvloer.
- Toilet.
- Keuken.

Projectnotaris - Notariaat de Poel Hoogezand

Bij interesse stuur ons graag een mail met uw gegevens en dan wordt er contact met u opgenomen.

Op dit moment worden door Flexbouw Bedrijfsunits B.V. ook bedrijfs-/kantoorunits ontwikkeld in Veendam, Stadskanaal en Oude Pekela. Informeer bij het makelaarskantoor naar de mogelijkheden. Flexbouw Bedrijfsunits B.V. is een initiatief van Immovest Emsland Entwicklung. Flexbouw is gespecialiseerd in het ontwikkelen van kleinschalige bedrijfsverzamelgebouwen op goed gelegen industrieterreinen met goede voorzieningen en uitvalswegen. De focus licht op flexibiliteit en duurzaamheid. Daardoor is het mogelijk om meerdere units te koppelen en al dan niet scheidingswanden te laten vervallen of toe te voegen. In veel gevallen kunnen verdiepingsvloeren worden aangebracht waardoor op de verdieping de mogelijkheid bestaat om bijvoorbeeld een kantoor in te richten. Op korte termijn zullen deze bedrijfs-/kantoorunits ook in Duitsland ontwikkeld worden. Informeer bij ons naar de beschikbaarheid van de units, diverse units zijn inmiddels al verkocht (in geel aangegeven op de plattegrond)

DISCLAIMER:
Voorgenomen gebruik is altijd eigen verantwoordelijkheid koper/gebruiker. Gebruik dient te vallen in wat het desbetreffende bestemmingsplan ter plaatse toe laat en toe staat. De opgegeven maatvoering kan in de praktijk altijd afwijken. Aan de inhoud van deze informatie en eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Er is pas sprake van een overeenkomst na ondertekening van de koop/aanneemovereenkomst door beide partijen (Schriftelijkheidsvereiste van toepassing verklaart).

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 75.000 vrij op naam (bouwrente van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten

Oppervlakte
50 m²
Bedrijfshal oppervlak
50 m²
Vrije hoogte
7,5 m
Vrije overspanning
5 m
Perceel
5.000 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Bedrijventerrein Gouden Driehoek, Zuidbroek

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Beneluxweg

€ 75.000 v.o.n.