Molenzicht 15 4881 BW Zundert

€ 900 /mnd

Omschrijving

Ben jij de ondernemer die op zoek is naar praktijk/showroom/kantoorruimte in een kwalitatief verzorgd bedrijfscomplex? Aan de entree van Zundert is een bedrijfsverzamelgebouw, bestaande uit 18 bedrijfsunits, gebouwd.

INDELING EN MOGELIJKHEDEN:
Een representatieve entree met toegang tot het luxe toilet, meterkast en de kantoorruimte met pantry op de begane grond van circa. 56 m². Op de eerste verdieping is ook een luxe toiletruimte aanwezig en de toegang tot de tweede kantoorruimte van ca. 56 m². Er is de mogelijkheid om beide kantoren apart te huren.

INDELING:
Ruimte voor praktijk/showroom/kantoorruimte, verdeeld over twee verdiepingen, beide circa 56 m² groot, in totaal 112 m² BVO groot.
De unit is gelegen op een perceel van ca. 273 m² met op eigen grond 4 parkeerplaatsen aanwezig.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De units zijn gelegen op het nieuw gerealiseerd bedrijventerrein Molenzicht op een uitstekende locatie. De locatie is goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. De aansluiting met de N263 ligt op nog geen 200 meter van de units en de snelweg A16/E19 ligt op circa 6 autominuten. Hierdoor zijn er uitstekende uitvalswegen richting Breda, Roosendaal/Rucphen en België.

PARKEREN
De unit heeft 4 eigen parkeerplaatsen, gelegen op eigen grond.

OPLEVERING
De unit is inmiddels opgeleverd en per direct te betrekken!

OPLEVERINGSNIVEAU
Bouwaard / algemeen:
De opbouw betreft een staalconstructie. De gevelplint is gemetseld en voorzien van hoogwaardige aluminium kozijnen, ramen met isolerende beglazing, puien en buitendeuren. De wanden die de units scheiden zijn opgetrokken uit kalkzandsteen. Het staaldak is geïsoleerd en heeft kunststof dakbedekking. De bedrijfsunit is voorzien van een eigen meterkast, eigen water- en gasaansluiting en brandblusmiddelen.

Kantoor/praktijk/showroomruimte
De unit is afgewerkt met op beide verdiepingen een systeemplafond met verlichtingsarmaturen, de binnenwanden zijn afgewerkt met gesausd glasweefsel, houten binnendeurkozijnen met stompe deuren, een hardhouten trap. Tevens is de gehele unit voorzien van wandgoten, voldoende wandcontactdozen, verwarming middels eigen c.v.-installatie met radiatoren. De luxe pantry is voorzien van onder- en bovenkastjes met de aansluitingen voor een koelkast en vaatwasser. Daarnaast is er op beide verdiepingen een luxe betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje.

VERHUURVOORWAARDEN:
Bij verhuur wordt een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur gevraagd. Huurbetalingen per maand of nader overeen te komen periode vooraf. Huurperiode in overleg. Toekomstig huurder wordt gevraagd om gegevens te verstrekken inzake identiteit en kredietwaardigheid. Huurovereenkomst komt pas tot stand na beoordeling en goedkeuring door opdrachtgever.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 900 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 600 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten

Oppervlakte
224 m²
Bedrijfshal oppervlak
112 m²
Kantoor oppervlak
112 m²
Vrije hoogte
2,6 m
Draagvermogen
250 kg/m²
Perceel
500 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Betonvloer, toilet, pantry, mechanische ventilatie en inbouwarmaturen

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
4 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Molenzicht 15

€ 900 /mnd