Zonnehorst 13 K 7207 BT Zutphen

€ 1.195 /mnd

Omschrijving

Op het centraal gelegen bedrijventerrein De Revelhorst in Zutphen is het nieuwbouwproject Zutphen Business Center gerealiseerd. Het project heeft hoogwaardige materiaalgebruik en moderne uitstraling. Het is ontsloten via de N314 en N348. Apeldoorn en Arnhem zijn bereikbaar binnen een half uur.

Eén van de units wordt als te huur aangeboden. Het gaat om een unit met twee lagen en 168 m2 BVO met drie eigen parkeerplaatsen.

De begane grond kan gebruikt worden als opslag. Deze laag is 3,8m hoog en voorzien van overheaddeur (4,0m breed en 3,3m hoog). De opslagruimte is voorzien van toiletruimte met hoge afwerking en uitstortgootsteen. Voedingspunten zijn er afdoende, krachtstroom is mogelijk.

De eerste verdieping is ingericht als hoogwaardige kantoorruimte. Comfortabele, stille en energiezuinige warmtepomp units regelen de verwarming en koeling. Deze verdieping heeft een systeemplafond met uitstekende (beeldscherm)verlichting, vloerbedekking en pantry met koelkast.

Ook beschikt de bedrijfsunit over een glasvezel aansluiting en mogelijkheid om laadpalen te plaatsen.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de inbouw. Eind juni verwachten wij alles af te ronden. U kunt deze unit dus snel betrekken!

Wilt u een eigen indeling? Een laadpaal voor uw auto, zonnepanelen of speciale voorzieningen? Alles is bespreekbaar. Gaat u voor gemak of heeft u het druk genoeg? Kies dan voor een turn-key oplevering.

Kortom: een bedrijfsunit naar eigen wensen ingedeeld, hoogwaardige opgeleverd en zuinig in energieverbruik.

BIJZONDERHEDEN

BESTEMMING
Het bestemmingsplan Revelhorst De Stoven 2011 vastgesteld in 2012 is van toepassing. Voor deze locatie geldt enkel bestemming bedrijventerrein waarbinnen bedrijven tot en met categorie 3 zijn toegestaan.

HUUROVEREENKOMST
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

HUURTERMIJN
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

HUURBETALING
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

SERVICEKOSTEN
De huurprijs is exclusief servicekosten. Deze kosten moeten nog vastgesteld worden in de nieuw opgerichte VvE en is afhankelijk van de door u gewenste extra dienstverlening.

HUURAANPASSING
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur.

BTW
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

VOORBEHOUD
Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.195 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.150 per maand
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023

Oppervlakten

Oppervlakte
168 m²
Bedrijfshal oppervlak
84 m²
Kantoor oppervlak
84 m²
Vrije hoogte
4 m
Draagvermogen
1.000 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zonnehorst 13 K

€ 1.195 /mnd