Rijksstraatweg 7 8814 JV Zweins

€ 40 /m²/jaar

Omschrijving

Op mooie zichtlocatie a.d. doorgaande provinciale weg tussen Franeker en Leeuwarden zijn te huur:
Fraaie kantoorruimtes (totaal ca. 200 m² beschikbaar, units vanaf 70 m²), een multifunctionele kantoor/showroom (ca. 300 m², evt. te splitsen in resp. 120 m² en 180 m²) en 2 bedrijfshallen (ca. 300 m² en 75 m²).
Huurprijzen vanaf € 40,- per m² / per jaar.

Bedrijvigheid is toegestaan in milieucategorie 1 & 2. Voldoende parkeerruimte op het buitenterrein. Informeer naar de mogelijkheden, wij zijn u graag van dienst.

Locatie.
Rijksstraatweg 7 te Zweins. Het is gelegen aan de weg tussen Franeker en Leeuwarden die parallel loopt aan de A31 (Leeuwarden - Harlingen en Afsluitdijk)

Kantoorruimtes.
Het kantoorgebouw (voorzijde) staat aan het begin van het terrein, direct in het zicht vanaf de weg. Het is een zeer verzorgd en luxueus uitgevoerd geheel, omgeven door een mooi aangelegde tuin.

De kantoren op de begane grond zijn verhuurd.

Op de verdieping is 200 m² beschikbaar met op de begane grond 60 m² voor algemeen gebruik.

Het pand heeft twee entrees: de hoofdingang, met een fraaie hal en trapopgang met vide en grote glaspartij. Tevens is er ontsluiting via de zij-entree (vanaf parkeerterrein) In de gemeenschappelijke ruimtes op de begane grond zijn dames- en herentoiletten en een pantry.

Op de verdieping zijn 5 (kantoor)ruimtes. Alle ruimtes zijn desgewenst flexibel in te delen in kleinere ruimtes en extra sanitaire ruimtes. Er kunnen passende afspraken / aanpassingen worden gerealiseerd.

Het geheel wordt verwarmd middels CV en radiatoren en heeft een moderne elektrische installatie en ICT aansluitingen in de kantoren. De ruimten zijn voorzien van systeemplafonds met lichtarmaturen. Komend voorjaar wordt het gebouw voorzien van een zeer energiezuinige airco-installatie.

Multifunctioneel bedrijfsgebouw.
Het pand beschikt over drie entrees. Via een kleine hal komt men in een kantoor van ca. 50 m² (met daaraan sluitend 30 m² archiefruimte en keuken) en in een grote sanitair ruimte. Via een grote hal in een prachtige showroom van 140 m² met kunststof vloer en voorzien van een geluids-geïsoleerde vouwwand (te gebruiken om 25 m² vergader- of kantoorruimte te creëren). De showroom heeft ook een eigen ingang middels een dubbele deur. Eventueel bij te huren is de 300 m² grote 1e verdieping die als archief/opslagruimte dienst kan doen.

Bedrijfshallen.
Rijksstraatweg 7 in Zweins is een kleinschalig bedrijventerrein met kantoorruimten en bedrijfsruimten. Verschillende bedrijfsruimten zijn verhuurd aan een isolatiebedrijf en worden gebruikt voor opslag en stalling. De werkzaamheden worden niet op het bedrijventerrein uitgevoerd, maar bij particulieren/ bedrijven op locatie.

Nog te huur zijn hal (H4) met een oppervlakte van 300 m² en hal H5 met een oppervlakte van ca. 75 m².

Huurcondities.
Huurperiode in overleg min. 1 jaar
Huurovereenkomst overeenkomstig ROZ model
Waarborgsom ter hoogte van 2 maanden huur
Huurprijs is excl. BTW

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 40 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
635 m² (in units vanaf 75 m²)
Bedrijfshal oppervlak
375 m²
Kantoor oppervlak
260 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Krachtstroom, betonvloer, toilet, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rijksstraatweg 7

€ 40 /m²/jaar