Lindtsedijk 60 3336 LE Zwijndrecht

€ 18 /m²/jaar

Omschrijving

Algemeen
Beschikbaar voor verhuur is een verhard en ongebonden buitenterrein, gelegen bij een grootschalig bedrijfscomplex aan de Lindtsedijk 60 te Zwijndrecht.

Het beschikbare buitenterrein is gelegen naast loods 5 en is middels een hekwerk afgesloten van het gezamenlijke buitenterrein en kan eventueel worden aangewend voor opslagdoeleinden.

Het complex is gelegen op het bedrijventerrein ‘’Groote Lindt” en is gesitueerd naast de voormalige scheepswerf van Heerema, welk complex binnen korte termijn in gebruik zal worden genomen door jachtenbouwer Oceanco.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Zwijndrecht, sectie D, nummer 5081, groot 25.770 m².

Indeling
Ca. 7.944 m² verhard en ongebonden buitenterrein. Het volledige buitenterrein is omheind middels een stalen hekwerk v.v. een draaipoort.

Voormelde oppervlakten zijn gebaseerd op metingen welke zijn gedaan op basis van aangeleverde plattegrondtekeningen. De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch, mogen niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte conform de nieuwste NEN 2580 uitgangspunten.

Voorzieningen
Meer informatie omtrent de voorzieningen treft u in de te downloaden brochure.

Huurprijs
Buitenterrein: € 18,50 per m² per jaar

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met verlengingsperioden van vijf jaar.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder in de huurovereenkomst een verklaring ondertekenen op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij Wet vastgestelde of nader vast te stellen minimumpercentage zal of blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien huurder niet of niet meer aan dit uitgangspunt kan voldoen, zal de huurprijs worden verhoogd, zodanig dat verhuurder wordt gecompenseerd voor de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor met omzetbelasting belaste huur.

Bijkomende kosten
Bovenop en gelijktijdig met de periodiek verschuldigde huurprijs zal door verhuurder een nader te bepalen verrekenbaar voorschot worden berekend voor diverse leveringen en diensten.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW en servicekosten.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in februari 2015.

Bestemmingsplan
Meer informatie omtrent het bestemmingsplan treft u in de te downloaden brochure.

Datum van oplevering
In overleg.

Disclaimer
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 18 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 52 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Verhard buitenterrein
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968

Oppervlakten

Oppervlakte
10 m²
Bedrijfshal oppervlak
10 m²
Terrein oppervlak
7.944 m²
Perceel
25.770 m²

Indeling

Voorzieningen
Airconditioning, overheaddeuren, krachtstroom, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Omgeving

Industriegebied Groote Lindt, Zwijndrecht

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lindtsedijk 60

€ 18 /m²/jaar