Ter Steeghe Ring 109 3331 LX Zwijndrecht

€ 2.500 /mnd
Blikvanger Representatieve kantoor-/bedrijfsruimte met buitenterrein.

Omschrijving

Algemeen:
Deze representatieve kantoor/bedrijfsruimte is gelegen aan de Ter Steeghe Ring in Zwijndrecht. Gelegen op de hoek van een bedrijvenverzamelgebouw. Deze bedrijfsruimte bestaat uit een kantoorruimte, welke is verdeeld over twee bouwlagen in combinatie met een bedrijfsruimte en beschikt aan de zijkant over een buitenterrein wat omheind is met hekwerk. Dit zorgt voor een gewilde combinatie. De uitstekende vormgeving en aansprekende verdeling in bedrijfsruimte, kantoorruimte en buitenterrein maakt deze unit zeer interessant.

Afmetingen:
Bedrijfsruimte circa 135 m²
Entresolvloer circa 42 m²
Kantoorruimte circa 135 m²
Buitenterrein circa 22 m²

Parkeren:
4 parkeerplaatsen.

Huurprijs:
€ 2.500,-- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Opleveringsniveau:
Begane grond:
- Entree;
- trap naar verdieping
- kantoor/spreekkamer voorzien van airconditioning;
- toilet
- meterkast;
- kantine/pantry;
- 2e toilet;
- elektrische bedienbare overheaddeur;
- LED-verlichting;
- Verwarming.

Verdieping:
- 2 kantoorruimtes voorzien van airconditioning;
- spreekkamer/vergaderruimte;
- archief/opslagruimte;
- entresolvloer;
- LED-verlichting.

Bouwjaar:
2002.

Verwarming:
Bedrijfsruimte: heater;
Kantoor: cv installatie met radiatoren.

Warm watervoorziening:
Via een boiler in de pantry.

Elektrische installatie:
- Standaard ten behoeve van normaal gebruik;
- data-netwerk;
- krachtaansluiting 400V/16A in werkplaats;
- zonnepanelen op het dak;
- alarm-installatie;
- camera-installatie;
- gehele gebouw voorzien van LED-verlichting

Aanvaarding:
In overleg.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Molenvliet – Ter Steeghe’ vastgesteld op 15 mei 2012 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de enkelbestemming ‘Bedrijf’ en dubbelbestemming ‘Waarde -Archeologie’ heeft. De voor ‘Bedrijf’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf ten hoogste categorie 2': bedrijven uit ten hoogste categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein'; b. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf ten hoogste categorie 3.1': bedrijven uit ten hoogste categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein; c. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf ten hoogste categorie 3.2': bedrijven uit ten hoogste categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein'; d. ter plaatse van de aanduidingen 'specifieke vorm van bedrijf - 1 tot en met 6': tevens een bedrijfsactiviteit met SBI-code zoals hierna in de tabel genoemd, uit ten hoogste voor deze bedrijfsactiviteit in de tabel aangegeven categorie van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein':
aanduiding SBI-code uit ten hoogste milieucategorie
specifieke vorm van bedrijf - 1 203, 204, 205 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 2 351 3.1
specifieke vorm van bedrijf - 3 5154 3.1
specifieke vorm van bedrijf - 4 174, 175 3.1
specifieke vorm van bedrijf - 5 281.2 4.1
specifieke vorm van bedrijf - 6 51461 -
specifieke vorm van bedrijf - 7 e 3.2
e. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijfswoning', tevens een bedrijfswoning; f. ter plaatse van de aanduiding 'cultuur en ontspanning, tevens een bowlingbaan met bijbehorende voorzieningen, uitsluitend op de tweede verdieping; g. ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel volumineus', tevens detailhandel in volumineuze goederen; h. ter plaatse van de aanduiding 'kantoor', tevens kantoren en dienstverlening; i. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van maatschappelijk - 1', tevens een arbeidstrainingcentrum; j. ter plaatse van de aanduiding 'sport', tevens sportvoorzieningen met bijbehorende voorzieningen; k. bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, water, waterhuishoudkundige voorzieningen, nutsvoorzieningen, parkeer-, verkeersvoorzieningen en laad- en losvoorzieningen.

Informatie gemeente:
Zwijndrecht is een plaats in de provincie Zuid-Holland en telt ruim 44.000 inwoners. Veel toonaangevende bedrijven en tevens wereldspelers zoals Heerema, Sime Darby Unimills, Van Leeuwen Buizen en Scheepswerf Kooiman zijn in Zwijndrecht gevestigd. De maritieme maakindustrie is onlosmakelijk met Zwijndrecht verbonden en levert een grote bijdrage aan de Zwijndrechtse economie. Samen met een omvangrijk MKB is er sprake van een hecht cluster, zowel op het gebied van toeleveranties als innovaties en opleidingsfaciliteiten voor personeel.

Zwijndrecht maakt onderdeel uit van de Drechtsteden. De regio Drechtsteden, ‘samen stad aan het water’, is gelegen aan de zuidzijde van de Randstad en bestaat uit de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. De ligging aan de achterlandverbindingen A16 (Rotterdam-Antwerpen)/A15 (Nijmegen-Rotterdam), de beschikbaarheid van de Dordtse zeehaven en watergebonden bedrijventerreinen maken de regio tot een uitstekende vestigingslocatie voor maritieme en logistieke bedrijfsactiviteiten. De regio Drechtsteden beschikt daarbij over een divers aanbod van bestaande en nieuwe werklocaties.

Locatie:
Gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein ‘Ter Steeghe Ring’. Dit terrein is eind jaren 90 begin 2000 ontwikkeld en heeft een verzorgde uitstraling. Goed bereikbaar van en naar rijksweg A16 en de gemeente Zwijndrecht.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.500 per maand
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
312 m²
Bedrijfshal oppervlak
177 m²
Terrein oppervlak
22 m²
Kantoor oppervlak
135 m²
Perceel
325 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren, heater, toilet, pantry en airconditioning

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
4 overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ter Steeghe Ring 109

€ 2.500 /mnd