Voltastraat 6 A17 3335 KK Zwijndrecht

€ 295 /mnd

Omschrijving

Algemeen:
Op het gloednieuwe Garagepark Zwijndrecht is op begane grond een garagebox te huur. De garagebox is 24/7 toegankelijk en zeer goed beveiligd (BORG 2) middels een beveiligde toegangshek. Op het park is tevens een sanitaire voorziening aanwezig en voorzien van een eigen postbus met huisnummer. De garagebox is uitermate geschikt voor opslag – en werkruimte; stallen van je aanhanger / oldtimer; webshop magazijn; bedrijfsruimte.

Afmetingen:
Circa 19,5 m².
De afmeting van de garagebox is met buiten maten : 6 x 3,25 x 3,5 m.

Huurprijs:
€ 295,-- per maand exclusief BTW, servicekosten en verbruik elektra.

Opleveringsniveau:
- Maximale vloerbelasting bedraagt maximaal 350 kg/m²;
- handbedienbare overheaddeur;
- vloercoating;
- verlichting en 4wcd;
- alarminstallatie.

Bouwjaar:
2021.

Aanvaarding:
In overleg.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Bakestein’ vastgesteld op 21 mei 2013 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de enkelbestemming ‘Bedrijf-4’ en dubbelbestemming ‘Waarde-Archeologie-5’ heeft. De voor ‘Bedrijf-4’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. bedrijven uit ten hoogste categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein'; b. bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, water, waterhuishoudkundige voorzieningen, nutsvoorzieningen, parkeer- en verkeersvoorzieningen en laad- en losvoorzieningen.

Informatie gemeente:
Zwijndrecht is een plaats in de provincie Zuid-Holland en telt ruim 44.000 inwoners. Veel toonaangevende bedrijven en tevens wereldspelers zoals Heerema, Sime Darby Unimills, Van Leeuwen Buizen en Scheepswerf Kooiman zijn in Zwijndrecht gevestigd. De maritieme maakindustrie is onlosmakelijk met Zwijndrecht verbonden en levert een grote bijdrage aan de Zwijndrechtse economie. Samen met een omvangrijk MKB is er sprake van een hecht cluster, zowel op het gebied van toeleveranties als innovaties en opleidingsfaciliteiten voor personeel.

Zwijndrecht maakt onderdeel uit van de Drechtsteden. De regio Drechtsteden, ‘samen stad aan het water’, is gelegen aan de zuidzijde van de Randstad en bestaat uit de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. De ligging aan de achterlandverbindingen A16 (Rotterdam-Antwerpen)/A15 (Nijmegen-Rotterdam), de beschikbaarheid van de Dordtse zeehaven en watergebonden bedrijventerreinen maken de regio tot een uitstekende vestigingslocatie voor maritieme en logistieke bedrijfsactiviteiten. De regio Drechtsteden beschikt daarbij over een divers aanbod van bestaande en nieuwe werklocaties.

Locatie:
GaragePark Zwijndrecht wordt gebouwd op bedrijventerrein Bakestein aan de Voltastraat in het noordelijke deel van Zwijndrecht en dichtbij de belangrijkste uitvalswegen A16 richting Ridderkerk en Dordrecht en de A15. Bakestein is het meest recent ontwikkelde bedrijventerrein in Zwijndrecht en is via de Munnikensteeg en de Langeweg uitstekend bereikbaar voor inwoners van Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht en omliggende gemeenten. Juist door deze goede bereikbaarheid en ligging reikt het verzorgingsgebied voor ondernemende Zuid-Hollanders veel verder dan alleen de gemeente Zwijndrecht.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 295 per maand
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
20 m²
Bedrijfshal oppervlak
20 m²
Draagvermogen
350 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Voltastraat 6 A17

€ 295 /mnd