Wilhelm Röntgenstraat 2 8013 NE Zwolle

€ 3.000 /mnd

Omschrijving

Omschrijving van de bedrijfsruimte
Op bedrijventerrein Marslanden in Zwolle _ recht tegenover Bas Autowas - is een bedrijfsruimte met kantoren te huur op de eerste verdieping en extra opslagruimte op de tweede verdieping met in totaal 815 m² v.v.o.
Op de begane grond is circa 95 m² aan kantoorruimten en 360 m² aan werkplaats/bedrijfsruimte. Op de 1e verdieping is nog eens circa 360 m² aan bedrijfs,-opslagruimte aanwezig.

Over Zwolle
Op de bedrijventerreinen van Zwolle zitten vele grote (internationale) bedrijven. Ondernemers voelen zich thuis in Zwolle. De stad is een economisch excellent presterende gemeente en biedt ondernemers de ruimte. Ongeveer 100.000 mensen werken en ca. 60.000 studenten (studenten in hoger en het middelbaar onderwijs) studeren in Zwolle.

Bedrijventerrein Marslanden
Marslanden het grootste bedrijventerrein van Overijssel. Marslanden ligt aan de zuidkant van de stad. Het is het grootste bedrijventerrein van Overijssel. In feite is het een stadsdeel op zich. Het gebied ademt een zeer actieve sfeer; van de eerste ontwikkeling in de jaren '50 (Marslanden A) tot de laatste in het zuidwesten (Marslanden-Zuid).

Automotive en grootschalige detailhandel
Op de Marshandel vindt u productiebedrijven, ambachtelijke bedrijven en vele bedrijfsverzamelgebouwen. Daarnaast zijn er in de loop der jaren ook veel bedrijven in de automotive branche en grootschalige detailhandel bijgekomen. Bij die detailhandel kun je denken aan bijvoorbeeld bouwmarkten, tuincentrums en keukenshowrooms.

Veel bedrijvigheid
Marslanden heeft veel moderne architectuur en de ondernemers hebben aandacht voor een goede uitstraling van hun bedrijf. De aanwezige bedrijven van verschillende groottes en verschillende branches geven Marslanden een gezonde voedingsbodem voor alle soorten bedrijvigheid.

Indeling
De kantoorruimten is voor de bedrijfshal gesitueerd. Middels eigen entree komt u in een hal met receptie en de toegangen tot kantoren, meterkast, archief en naar de bedrijfsruimte met pantry, toiletten, kantoor, kantine en de andere overige bedrijfsruimte. De bedrijfshal heeft een overheaddeur aan de straatzijde met toegang voor goederen op de begane grond, maar ook naar de 1e verdieping. Binnen is een trap en goederenlift aanwezig.

Voorzieningsniveau
Het object beschikt onder meer over de navolgende voorzieningen:
Verwarming middels HR-kachel en radiatoren, airconditioning in enkele ruimtes, de kantoren zijn voorzien van systeemplafond met verlichting en mechanische ventilatie, de bedrijfshal heeft ene gevlinderde betonvloer en een houten verdiepingsvloer. Beide ruimtes voorzien van (deels) LED Tl-verlichting , alarminstallatie, brandpreventieve voorzieningen etc.

Parkeergelegenheid
Op voorliggend terrein zijn 6 parkeerplaatsen beschikbaar.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid over de weg is goed. De ringweg van Zwolle doorkruist de Marslanden. Daarnaast verbindt hij het bedrijventerrein langs zowel de oost- als de westkant van de stad met de A28. Gezien de ligging nabij de rondweg van Zwolle en daarmee de ontsluiting naar de A28, de N35 en de N337 is de bereikbaarheid goed te noemen. Meer Informatie over de bereikbaarheid vind u op pagina 15

Kadastrale informatie
De onroerende zaak is kadastraal bekend als:
Gemeente Zwolle, sectie L, nummer 6069, gedeeltelijk perceel.

Bestemming
Conform het vigerende bestemmingsplan Marslanden luidt de bestemming Bedrijfsdoeleinden.

Bouwjaar/-periode
Omstreeks 1994.

Energielabel
Het gebouw wat wij hier aanbieden heeft energielabel: C.

Huurprijs & servicekosten
€ 3000,-- per maand, exclusief BTW.
Energie- en servicekosten: Rechtstreeks door huurder te contracteren

Aanvaarding
Per direct

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.000 per maand
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
815 m²
Bedrijfshal oppervlak
720 m²
Kantoor oppervlak
95 m²
Vrije hoogte
4 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
6 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Bedrijventerrein Marslanden-Zuid, Zwolle

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Wilhelm Röntgenstraat 2

€ 3.000 /mnd