Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V.

Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V.

Stuur e-mail
023-5325533

Dé lokale vastgoedpartner in Haarlem en omgeving

Al meer dan 20 jaar begeleidt Wagenhof Bedrijfsmakelaars aan- en verhuurprocessen van bedrijfsmatig vastgoed. In deze tijd zijn we uitgegroeid tot de toonaangevende intermediair in Haarlem en omstreken. Als enige bedrijfsmakelaar uit Haarlem zijn wij opgenomen in de Top-100 bedrijfsmakelaars in Nederland (onafhankelijk research platform PropertyNL). Dat is geen toeval.

Dé lokale vastgoedpartner
Onze toegewijde vastgoedadviseurs zijn dagelijks bezig met het creëren van de juiste match en het realiseren van tevreden verhuurders en huurders. Wij zijn bekend met het bedrijfsmatig onroerend goed en de dynamiek in de regio waardoor we weten wat er speelt op het gebied van ontwikkelingen. Onze opdrachtgevers worden op een professionele en resultaatgerichte manier geadviseerd bij de verhuur of verkoop van hun bedrijfspand, een locatiekeuze of het vinden van maatoplossing, of het nu om een bedrijfspand, winkel of kantoor gaat.

Machtig netwerk
Naast (markt)kennis is een sterk netwerk essentieel om tot een goede en snelle transactie te komen. Leegstand kost geld en ons hoofddoel is om dit te minimaliseren voor onze opdrachtgevers. Onze vastgoedadviseurs bewegen zich actief in de markt, in ondernemerskringen, bij de lokale overheid en op relevante bijeenkomsten. Daardoor kennen wij veel stakeholders persoonlijk. We weten wat er bij een bedrijf of organisatie op huisvestingsgebied speelt en kunnen daarop anticiperen. Als ondernemers snappen we de wensen en behoeftes van andere ondernemers. Met onze persoonlijke, no-nonsense aanpak weten we altijd een passende invulling te vinden.

Alle kennis onder één dak
Bij (ver)koop of (ver)huur van commercieel vastgoed komt veel kijken. Daarom beschikt Wagenhof Bedrijfsmakelaars over een eigen marketingafdeling en een bedrijfsjurist. Verder hebben wij binnen de groep een taxatie– en vastgoedbeheer team. Door deze brede dienstverlening zijn wij in staat om op een breed terrein kwaliteit te leveren en onze klanten maximaal te ontzorgen.

"Wij maken het waar"
Als marktleider in Haarlem realiseren we meer dan 65% van alle (ver)huurtransacties in deze regio en loopt ruim 60% van het beschikbare aanbod over ons kantoor (marktgegevens NVM). Onze gemiddelde beoordeling op ‘Funda in Business’ is een 9.3. Dit maakt ons trots maar allesbehalve zelfingenomen. Service en kwaliteit zit in onze genen, wij maken waar wat we zeggen, nu en in de toekomst.Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Talen

  Duits, Engels en Nederlands

 • Diensten

  Verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur, taxaties, nieuwbouw, advies, monument, maatschappelijk vastgoed en vastgoedbeheer

 • Aantal medewerkers

  15

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Contact

Adres & openingstijden

Tappersweg 12 D
2031 ET HAARLEM
Morgen geopend vanaf 09:00
 • Maandag 09:00-17:30
 • Dinsdag 09:00-17:30
 • Woensdag 09:00-17:30
 • Donderdag 09:00-17:30
 • Vrijdag 09:00-17:30
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden

023-5325533