Nadorp Bedrijfsmakelaars

Nadorp Bedrijfsmakelaars

Stuur e-mail
070-3757575

De inspiratie voor uw bedrijf begint bij ons

Ons kantoor is opgericht in 1922 en is in de afgelopen 100 jaarr uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende kantoren van Den Haag.
We werken met een enthousiast en gepassioneerd team en hebben vele disciplines in huis om u als klant optimaal van dienst te kunnen zijn.
We denken graag met u mee, werken graag met u samen, we willen u graag inspireren en we werken vooral hard voor u.

Onze diensten

Agency

Hoe dynamischer de markt, hoe belangrijker het advies. Ons makelaarsteam begeleidt aan- en verhuurtrajecten alsmede aan- en verkooptrajecten en het heronderhandelen van overeenkomsten. Wij zijn gespecialiseerd in commercieel vastgoed, we beschikken over veel (markt)kennis, volgen de relevante ontwikkelingen in de regionale en landelijke markt, zijn integer en enthousiast.

Taxaties

Er zijn tal van redenen om vastgoed te laten taxeren: een voorgenomen aan- of verkoop, aan- of verhuur, het opmaken van de jaarrekening, voor de WOZ (Wet waardering Onroerende Zaken), het bepalen van de erfbelasting, voor een fusie, overname, financiering of verzekering. In de dynamische omgeving van het vastgoed zijn onafhankelijke vastgoedtaxaties en -adviezen essentieel.

Nadorp taxeert nagenoeg alle vormen van commercieel vastgoed, waaronder grondontwikkelingen, (her)ontwikkelingen, kantoren en bedrijven, winkels en supermarkten en woningbeleggingen voor beleggers, banken, (beursgenoteerde) fondsen, overheden, woningcorporaties, financiers en vastgoedgebruikers.

Onze afdeling taxaties en consultancy is actief op de zakelijke markt. Naast het uitvoeren van taxaties, adviseren we op het gebied van financiële haalbaarheidsstudies, investeringsadviezen, risico- en portefeuille analyse.

De taxateurs onderscheiden zich door hun deskundigheid en actuele kennis van de vastgoedmarkt. Onze taxateurs hebben een Master of Science in Real Estate gevolgd aan de Amsterdam School of Real Estate met als specialisatie Real Estate Valuation en zijn geregistreerd bij de RICS, NRVT en NVM. Wij zorgen voor een deskundige en erkende taxatie.

Beleggingen

Ons team begeleidt opdrachtgevers bij transacties (zowel aan- als verkoop) op het gebied van commercieel vastgoed, waaronder kantoren, winkels, woningportefeuilles, hotels en zorgvastgoed. We beschikken over ruime ervaring en expertise met beleggingstransacties.

Wij werken voor diverse opdrachtgevers, onder meer voor institutionele en particuliere beleggers, in binnen- en buitenland, vastgoedfondsen, projectontwikkelaars, pensioenfondsen en vermogensbeheerders.

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Talen

  Nederlands en Engels

 • Diensten

  Verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur, taxaties en advies

 • Aantal medewerkers

  16

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Contact

Adres & openingstijden

Verlengde Tolweg 2 A
2517 JV Den Haag
Maandag geopend vanaf 08:45
 • Maandag 08:45-17:45
 • Dinsdag 08:45-17:45
 • Woensdag 08:45-17:45
 • Donderdag 08:45-17:45
 • Vrijdag 08:45-17:45
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden

070-3757575