NAI Netherlands

Commercial Real Estate Services, Worldwide

Over ons

Maatwerk

Vastgoedadvies op maat. Dat is waar NAI Netherlands voor staat. Betrokkenheid, inlevingsvermogen en jarenlange ervaring zijn daar de belangrijkste ingrediënten voor. Geen standaardaanpak maar maatwerk met toegevoegde waarde. Wij gaan voor de beste oplossing, voor het beste resultaat. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.  

NAI Netherlands is gespecialiseerd in het geven van onafhankelijke vastgoedadviezen, beleggingen, bemiddeling en taxaties van commercieel vastgoed. Wij maken graag persoonlijk kennis met u om uw vraag of aanbod te bekijken.

De partners van NAI Netherlands Bas Alink, Cees Schekkerman en Hugo van Wamel zijn al jaren actief in het commercieel vastgoed. Zij zijn gespecialiseerd in het geven van een passend en betrouwbaar advies op maat en het taxeren van vastgoed. NAI Netherlands geeft niet alleen het juiste antwoord op uw vragen, maar stelt ook de juiste vragen aan u. Dankzij hun ervaring in de branche, beschikken zij over de capaciteit om zich in te leven in de klant en proactief te zoeken naar de beste oplossing. Met een groot netwerk en gevoel voor ontwikkelingen & trends in de omgeving, is de weg naar een passend resultaat voor u binnen handbereik.

U kunt bij NAI Netherlands terecht voor een compleet pakket aan diensten met betrekking tot commercieel vastgoed. NAI Netherlands geeft advies en begeleiding bij aan- en verhuur en aan- en verkoop van commercieel bedrijfsvastgoed. Daarbij adviseren zij bij investeringen en beleggingen in vastgoed en taxeren zowel individuele objecten als beleggingsportefeuilles. NAI Netherlands gaat op zoek naar een passende en betrouwbare match die aansluit bij uw wensen.

Build on the power of our network.™

NAI Global is one of the world's leading providers of commercial real estate services. NAI manages a network with 7,000 professionals and 400 offices in 55 countries worldwide. We bring together people and resources wherever needed to deliver outstanding results for our clients, and complete over $45 billion in transactions annually. Our clients come to us for our deep local knowledge. They build their businesses on the power of our global managed network (www.naiglobal.com). NAI is Ranked #4 in 2018 top 25 Commercial Real Estate Brands Survey by The Lipsey Company.

Wat we doen

diensten
Aanhuur, verhuur, aankoop, verkoop, taxatie

NAI Netherlands

Concertgebouwplein 15,
1071 LL Amsterdam
Alle contactgegevens

Ons actuele bedrijfsaanbod

1
bedrijfspanden te koop aangeboden
15
bedrijfspanden te huur aangeboden
Actuele bedrijfsaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

8
bedrijfspanden verkocht of verhuurd
0
bedrijfspanden aangekocht of aangehuurd
Verkocht en verhuurd

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (3)

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Concertgebouwplein 15
1071 LL Amsterdam

Contactgegevens

Website
Bel: 020 3640007 Bel
Stuur e-mail

NAI Netherlands