Marc Peters Bedrijfsmakelaar

“meer dan alleen m2”

Over ons

Kleinschalige aanpak

Als bedrijfsmakelaar richt ik me volledig op bedrijfsonroerend goed. En dat is een heeI bewuste keuze. Zakelijke klanten boeien me. Hun vaak net iets complexere wensen halen het beste in me naar boven. Bovendien spreek ik als ondernemerszoon de taal van de ondernemer en rendeer ik optimaal bij een kleinschalige aanpak. Voor mij is niets fijner dan mee te denken met een huurder over een geschikte bedrijfsruimte. Met een koper rond te lopen door een net aangekocht pand. Of nazorg te verlenen in de vorm van juridisch advies. Kortom: écht met mijn vak bezig te zijn.

Breed dienstenpakket

Echt bezig zijn met mijn vak betekent dat ik alle disciplines beheers die u van een bedrijfsmakelaar mag verwachten. Vanzelfsprekend zijn dat naast de verhuur en verkoop, huur en koop ook de taxaties van bedrijfspanden. Maar u kunt bij Marc Peters Bedrijfsmakelaar ook terecht voor advies op onder meer juridisch, fiscaal en milieutechnisch vlak. Meer weten over mijn dienstenpakket?

 

Verhuren en verkopen
Voordat ik een kantoor-, winkel- of bedrijfsruimte verhuur of verkoop, maak ik een persoonlijke objectanalyse. Deze dient als basis voor een plan van aanpak. In dit plan zijn behalve een beschrijving van de doelgroep en marketingactiviteiten een prijsbepaling en courtagevoorstel opgenomen.

Besluit u het object via mij te verkopen of verhuren? Dan stem ik het plan verder met u af en breng ik het object onder de aandacht van mijn netwerk en relaties. Dit doe ik via mijn eigen website en de speciale site Funda in Business, maar ik zet eventueel ook brochures, posters, projectborden en advertenties in.


Is alles in kannen en kruiken? Dan onderhandel ik namens u over de voorwaarden en de verkoop- of verhuurcondities. Vervolgens stel ik de overeenkomst voor u op. Is de overeenkomst door iemand anders opgesteld? Dan controleer ik die waarna ik alles met u bespreek. Ook zorg ik persoonlijk voor de begeleiding van een correcte oplevering.

Huren en kopen
Wilt u een kantoor-, winkel- of bedrijfsruimte huren of kopen? Dan inventariseer ik in een persoonlijk kennismakingsgesprek eerst uw wensen en maak ik een programma van eisen. Zo krijg ik een goed beeld van wat u zoekt. Op basis hiervan zoek ik de voor u optimale locatie. Ook hierin speelt samenwerking een belangrijke rol. Samen met u screen en bekijk ik het aanbod om uiteindelijk een kleine selectie objecten over te houden. Van deze objecten zet ik alle feiten en voor- en nadelen duidelijk op een rij zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen. Besluit u te kopen of te huren? Dan onderhandel ik namens u over alle voorwaarden, waaronder de koop- of huurprijs. Ik regel de juridische afwikkeling en bespreek alles met u. Ook verzorg ik persoonlijk de begeleiding van een correcte oplevering.

Taxaties

Als NVM Business makelaar voer ik professionele taxaties uit voor grote bedrijven en ondernemingen in het midden- en kleinsegment. Maar ook eigenaren/gebruikers van panden, vastgoedbeleggers, financiers en projectontwikkelaars zijn voor hun taxatie bij mij aan het juiste adres. Ik beschik over een landelijk netwerk, weet alles over de lokale markt en beschik over de noodzakelijk expertise voor specialistische waarderingsvraagstukken.

U kunt mij inschakelen voor de meest uiteenlopende taxatieopdrachten, zoals:

  • aan- en verkoopbeslissingen;
  • aan- en verhuurbeslissingen;
  • fusiebesprekingen;
  • financiering (onder hypothecair verband);
  • projectontwikkeling;
  • waardering ten behoeve van de jaarrekening;

Wat we doen

Diensten
Verhuur, Aankoop, Verkoop en Taxaties
Gecertificeerd
VastgoedCert, NVM en NWWI
NVM makelaar

Marc Peters Bedrijfsmakelaar

Veerstraat 36 c,
5831 JN Boxmeer
Alle contactgegevens

Ons actuele bedrijfsaanbod

10
bedrijfspanden te koop aangeboden
12
bedrijfspanden te huur aangeboden
Actuele bedrijfsaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

15
bedrijfspanden verkocht of verhuurd
0
bedrijfspanden aangekocht of aangehuurd
Verkocht en verhuurd

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (2)

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Veerstraat 36 c
5831 JN Boxmeer

Contactgegevens

Website
Bel: 0485-563170 Bel
Stuur e-mail

Marc Peters Bedrijfsmakelaar