Tjerk Dijkstra Makelaardij

Gefundeerd onder dak

Over ons

Tjerk Dijkstra Makelaardij is sinds 1996 een actief makelaarskantoor in Noord Oost Friesland. Wij zijn dagelijks bezig met de vastgoedwensen van onze klanten. In Friesland hebben wij een grote hoeveelheid expertise en ervaring opgebouwd om u te ondersteunen bij aankoop, verkoop, verhuur, taxaties, hypotheken, verzekeringen en financieringen.

Tjerk Dijkstra Makelaardij is een ervaren aanspreekpunt die al uw belangen behartigt bij de aan of verkoop van uw bedrijfspand. Voor u een goede transactie tot stand brengt en de volledige afwikkeling tot en met de notaris voor u verzorgt. Dit is voor ons een belangrijk streven “een tevreden klant”, ook voor eventuele problemen achteraf kunt u bij ons terecht.

Wilt u een belangrijke verkoop beslissing nemen?

Vaak is het onbekend voor de klant wat een makelaar zoal doet bij een aan of verkoop van een bedrijfsobject. Graag informeren wij u vrijblijvend over de werkwijze van ons kantoor bij de aan of verkoop van uw pand. Dankzij ons uitgebreide verkooppakket komt u als verkoper niet snel voor onaangename verrassingen te staan.

Bent u op zoek naar een “full service” kantoor die al uw belangen op een deskundige en integere wijze behandelt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Maak eens een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Tjerk Dijkstra Makelaardij

Nijewei 2,
9104 DL Damwâld
Vandaag geopend tot 17:00
Alle contactgegevens

Ons actuele bedrijfsaanbod

1
bedrijfspanden te koop aangeboden
0
bedrijfspanden te huur aangeboden
Actuele bedrijfsaanbod

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (1)

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Nijewei 2
9104 DL Damwâld

Contactgegevens

Website
Bel: 0511-424707 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 9:30 - 17:00
Dinsdag Di 9:30 - 17:00
Woensdag Wo 9:30 - 17:00
Donderdag Do 9:30 - 17:00
Vrijdag Vr 9:30 - 17:00
Zaterdag Za Op afspraak
Zondag Zo Gesloten

Tjerk Dijkstra Makelaardij