Kerremans Makelaardij

"Waar een klein bedrijf groot in kan zijn"

Over ons

Waar een klein bedrijf groot in kan zijn!
Sinds 2005 is Kerremans Makelaardij actief op het gebied van de woningmakelaardij in de gemeente Dronten. Met veel passie en enthousiasme zijn wij reeds betrokken geweest bij een grote diversiteit aan onroerend goed transacties. Wij streven er naar onze portefeuille beheersbaar door te laten groeien, op een manier dat flexibiliteit en klantgerichtheid gewaarborgd zijn.

Net als alle (grotere) makelaarskantoren doen wij aan gratis waardebepalingen, streven een adviserende werkwijze na en beschikken over de juiste vakkennis. Waar onderscheiden wij ons nu duidelijk in ten opzichte van kantoren met 100 of meer woningen in verkoop?

• Flexibiliteit. Wij hebben geen negen tot vijf mentaliteit, ook buiten kantooruren kunt u ons bellen. Kunt u alleen voor 's avonds een afspraak maken; geen probleem, dat kan geregeld worden.

• Snelheid. Wij kunnen snel schakelen en in bijzondere situaties vaak in een zelfde gesprek beslissen over veranderingen en aanpassingen.

• Vraaggestuurd. Wij spelen in op de behoeften van individuele klanten; misschien wilt u een bijzonder gewild huis verkopen, en heeft u zelf al een koper voor uw woning. Dan hoeven er geen bezichtigingen plaats te vinden, maar natuurlijk wilt u wel een koopovereenkomst die juridisch tot in de puntjes geregeld is. Wij kunnen dat voor u verzorgen, en u betaalt alleen de kosten die gemoeid zijn met het opstellen van het contract. Misschien heeft u alle kennis in huis om een waterdicht koopcontract op te (laten) stellen, maar verwacht u dat de bezichtigingen u veel tijd en dus wellicht ook geld gaan kosten. Dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Er zijn ook andere mogelijkheden; u wilt een woning of een bedrijfsruimte verhuren, maar u heeft daar geen ervaring mee. Kerremans makelaardij stelt een huurcontract op waarmee u en uw huurder uit de voeten kunnen. Kortom wij zijn sterk in maatwerk!

• Betrokkenheid. De betrokkenheid van de allerbeste en meest gemotiveerde werknemer kan niet op tegen die van een zelfstandig ondernemer. Dat heeft tot gevolg dat een kleinere onderneming bereid is nét een stapje meer te zetten voor een klant.

• Eén gezicht. De makelaar die uw woning kent, zal u van A tot Z begeleiden. Werkzaamheden worden niet uit handen gegeven!

• Geen verkoop, dan ook geen kosten. mocht u om wat voor reden dan ook de opdracht willen intrekken, dan hanteren wij niet de zogenaamde "intrekkingskosten". Dus wij werken op basis van "no cure, no pay"

Wat we doen

Gecertificeerd
VastgoedCert, NWWI en NRVT
Lid van
NVM
Specialismen
Bemiddeling in (Aan) en Verkoop, Bemiddeling in (Aan) en Verhuur en Bedrijfshuisvesting
NVM makelaar

Kerremans Makelaardij

De Rede 2 -4,
8251 EV Dronten
Vandaag geopend tot 17:30, telefonisch bereikbaar tot 17:30
Alle contactgegevens
Bekijk onze kantoorvideo

Beoordelingen

Kerremans is een makelaar die actieve is in de markt en altijd zijn afspraken naar zijn klant nakomt. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren.

09 december 2014, Verkoper

Verkoop

Zodra er een gemiddelde beschikbaar is zal deze hier verschijnen. Tot die tijd kan je beoordelingen lezen die ouder zijn dan 24 maanden.

Alle beoordelingen (1)

Ons actuele bedrijfsaanbod

3
bedrijfspanden te koop aangeboden
3
bedrijfspanden te huur aangeboden
Actuele bedrijfsaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

4
bedrijfspanden verkocht of verhuurd
0
bedrijfspanden aangekocht of aangehuurd
Verkocht en verhuurd

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (3)

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

De Rede 2 -4
8251 EV Dronten

Contactgegevens

Website
Bel: 0321-317063 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 8:30 - 17:30
Dinsdag Di 8:30 - 17:30
Woensdag Wo 8:30 - 17:30
Donderdag Do 8:30 - 17:30
Vrijdag Vr 8:30 - 17:30
Zaterdag Za Gesloten
Zondag Zo Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 8:30 - 17:30
Dinsdag Di 8:30 - 17:30
Woensdag Wo 8:30 - 17:30
Donderdag Do 8:30 - 17:30
Vrijdag Vr 8:30 - 17:30
Zaterdag Za Niet bereikbaar
Zondag Zo Niet bereikbaar

Kerremans Makelaardij