Lenaers Makelaardij

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in taxaties (woningen en bedrijven), woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij en adviezen op gebied van onroerend goed.
Al meer dan 25 jaar geven wij objectieve, onafhankelijke, snelle en deskundige dienstverlening. U kunt ons inschakelen voor:
-Taxaties van woonhuizen, winkels, kantoren, horeca-objecten, bedrijfspanden en incourant onroerend goed, ten behoeve van o.a. verstrekken financiering, verkrijgen Nationale Hypotheekgarantie, aankoopbeslissing, verkoopbeslissing, verbouwing, fiscale aangelegenheid, WOZ -taxaties etc.
- Woningmakelaardij, het verkopen van een woning roept bij veel mensen vraagtekens op. Wilt u hierin begeleid worden door Lenaers Makelaardij (lid NVM), dan zullen wij u in normale, begrijpelijke taal uitleggen wat de verkoop van uw woning inhoud.
Het verkopen van een woning volstaat niet alleen met een bord in de tuin zetten of met het plakken van een raamposter. Kennis van de locale situatie en exacte prijzen plus de bouwkundige kennis van onze makelaars zorgen ervoor dat u samen met ons tot een verkoopstrategie komt, die gebaseerd is op een verwachte reële transactieprijs.
- Bedrijfsmakelaardij adviseert opdrachtgevers over elk huisvestingsvraagstuk. Persoonlijke begeleiding en deskundige bemiddeling vormen daarbij de kern. Naast bemiddeling bij transacties ten aanzien van bedrijfs -, kantoor- en winkelruimten zijn
wij gespecialiseerd in projectinitiëring en beleggingsadviezen.
- Aankoopbegeleiding woningen,wij kennen de lokale markt door en door (West -Brabant) en daarom zijn wij altijd goed geïnformeerd over het actuele woningaanbod.
Gericht en intensief zoeken, met uw woonwensen in de hand zoeken wij gericht naar het huis dat bij u past en informeren wij u snel over de mogelijke geschikte woningen.
Enkele aspecten die hierbij een rol spelen: kritische kijk op huizen respectievelijk lokatie, deskundige waardebepaling, professioneel onderhandelen, kortom een totale begeleiding tot aan de notaris toe.
Deeldiensten zijn mogelijk.

Voor aanvullende informatie en/of het maken van een vrijblijvende bezichtigingafspraak kunt u met ons contact opnemen.

Wat we doen

Website
Wonen en Bog
NVM makelaar

Lenaers Makelaardij

Nispensestraat 9,
4701 CR Roosendaal
Vandaag gesloten
Alle contactgegevens

Ons actuele bedrijfsaanbod

11
bedrijfspanden te koop aangeboden
16
bedrijfspanden te huur aangeboden
Actuele bedrijfsaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

26
bedrijfspanden verkocht of verhuurd
0
bedrijfspanden aangekocht of aangehuurd
Verkocht en verhuurd

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (1)

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Nispensestraat 9
4701 CR Roosendaal

Contactgegevens

Website
Bel: 0165-520304 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 8:30 - 12:30 , 12:30 - 17:30
Dinsdag Di 8:30 - 12:30 , 13:30 - 17:30
Woensdag Wo 8:30 - 12:30 , 13:30 - 17:30
Donderdag Do 8:30 - 12:30 , 13:30 - 17:30
Vrijdag Vr 8:30 - 12:30 , 13:30 - 17:30
Zaterdag Za Gesloten
Zondag Zo Gesloten

Lenaers Makelaardij