Plaggemars Makelaars o.g.

Sterk door regionaal netwerk

Over ons

Als u op zoek bent naar dat ene droomhuis, of u wilt juist u huis verkopen dan bent u bij Plaggemars Makelaars aan het juiste adres. Het verkopen van woningen is de kerntaak van ons vak. Neemt u Plaggemars Makelaars in de arm, dan bent u verzekerd van professionele begeleiding op maat. Als klant staat u centraal gedurende het hele verkoopproces. Met al u vragen en wensen kunt u bij ons terecht; wij stemmen onze dienstverlening op u af!

Plaggemars Makelaars
Sinds 1973 is Plaggemars Makelaars een gevestigde naam in de Twentse makelaarswereld. In de afgelopen decennia heeft ons bedrijf een unieke schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Niet alleen met betrekking tot het makelaarsvak (door permanente educatie), maar ook als het gaat om de specifieke aspecten van onze eigen regio. Daarbij staat ons NVM-lidmaatschap er garant voor dat wij onze expertise voortdurend op peil houden.

Als onafhankelijk makelaar houden we ons in de eerste plaats bezig met bemiddeling bij de koop en verkoop van woningen en aanverwante dienstverlening. Daarnaast zijn we actief op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed. En omdat we het belangrijk vinden om de markt, zowel particulier als zakelijk, ook nieuwbouw te kunnen aanbieden, nemen we de laatste jaren ook steeds vaker deel in grotere (her-)ontwikkelingsprojecten.

Gedegen kennis, een hechte band met de regio, een breed aanbod en een heldere, integere werkwijze. Dat zijn de factoren die er samen voor zorgen dat wij al jaren goed bekend staan. Geen wonder. Want Plaggemars Makelaars maakt het waar!

Het makelaarsvak vergt een bijzondere instelling. Het is een kwestie van constant alert zijn op gebeurtenissen en ontwikkelingen die zich niet per definitie tijdens kantooruren afspelen. Bij Plaggemars Makelaars hebben we van het makelaarschap een manier van leven gemaakt. We zorgen ervoor dat we optimaal beschikbaar en bereikbaar zijn, ook ’s avonds of op zaterdag. En zelfs als u eens niet terecht kunt bij uw ‘eigen’ aanspreekpunt, staat er altijd een net zo deskundige Plaggemars-makelaar collega voor u klaar.

De vestiging
In 1996 heeft Plaggemars Makelaars zich zelfstandig gevestigd in het nieuwe pand aan de Tolgaarde, deze vestiging ligt op een unieke zichtlocatie, midden in het centrum van Wierden en past tevens uitstekend bij de jonge en frisse uitstraling van Plaggemars Makelaars. 

Het Plaggemars-team
Wat is een makelaarskantoor zonder team? Deze staat garant voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Achter de naam Plaggemars staat een jong team met een dynamische uitstraling. Binnen dit team wordt er op basis van gelijkheid gewerkt aan één doel; het behartigen van uw belangen. Graag ontmoeten we u binnenkort op een van onze kantoren om in een persoonlijk gesprek te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

De betrouwbaarheid van een NVM-Makelaar
Plaggemars Makelaars is aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen. Dit betekent dat wij over de kennis en de juiste middelen beschikken om u op een betrouwbare en efficiënte manier van dienst te zijn. Daarnaast kunnen wij door het uitgebreide NVM-netwerk u uitstekend op de hoogte houden van de ontwikkelingen op de woningmarkt. U kiest voor de kwaliteit waar het NVM-logo voor staat.

Wat we doen

Specialismen
Bedrijfspanden, Kantoorpanden, Winkelpanden en Bedrijfsonroerend goed
Diensten
Verkoop, Aankoop, Taxaties, Verhuur en advies
Doelgroepen
Beleggers, Verhuurders, Bedrijven/Semi overheden, bestaande bouw, huur en bedrijfsonroerend goed, produktierechten.
Gecertificeerd
NVM, NWWI, NRVT en VastgoedCert
NVM makelaar

Plaggemars Makelaars o.g.

Tolgaarde 1,
7642 EZ Wierden
Vandaag geopend tot 17:30, telefonisch bereikbaar tot 17:30
Alle contactgegevens

Ons actuele bedrijfsaanbod

3
bedrijfspanden te koop aangeboden
3
bedrijfspanden te huur aangeboden
Actuele bedrijfsaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

10
bedrijfspanden verkocht of verhuurd
0
bedrijfspanden aangekocht of aangehuurd
Verkocht en verhuurd

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (5)

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoekadres

Tolgaarde 1
7642 EZ Wierden

Postadres

Postbus 6
7640 AA Wierden

Contactgegevens

Website
Bel: 0546-571272 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 8:30 - 17:30
Dinsdag Di 8:30 - 17:30
Woensdag Wo 8:30 - 17:30
Donderdag Do 8:30 - 17:30
Vrijdag Vr 8:30 - 17:30
Zaterdag Za Op afspraak
Zondag Zo Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 8:30 - 17:30
Dinsdag Di 8:30 - 17:30
Woensdag Wo 8:30 - 17:30
Donderdag Do 8:30 - 17:30
Vrijdag Vr 8:15 - 17:30
Zaterdag Za Niet bereikbaar
Zondag Zo Niet bereikbaar

Plaggemars Makelaars o.g.