Over ons

Edwin van Vilsteren makelaardij is een jong en dynamisch makelaarskantoor dat persoonlijkheid, deskundigheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. We zijn werkzaam op alle gebieden van het vastgoed met de nadruk op de particuliere woningmarkt. Ons marktaandeel in Zwolle bedraagt ca. 14%. Daarmee zijn wij een van de top drie spelers in de makelaardij.

Om als bedrijf vernieuwend en dienstverlenend te kunnen zijn, en aan een groeiende vraag te kunnen beantwoorden, hebben wij ons sinds kort gericht op de markt van het bedrijfsonroerend goed. We zijn er van overtuigd dat we de deskundigheid in huis hebben om de complexe vastgoedvraagstukken te kunnen beantwoorden.

Op het gebied van bedrijfsonroerend goed kunnen wij u van dienst zijn met:

Taxaties ten behoeve van de jaarrekening, financiering etc. Een goede taxatie met de benodigde onderbouwing en verslaglegging is onontbeerlijk bij het nemen van de juiste beslissing.

Ook bij koop- en verkoop, huur- en verhuur kunt u van ons een actieve en no nonsens aanpak verwachten. De wensen en mogelijkheden van de klant staan voorop. Samen met u zullen wij de transactie succesvol afronden.

Iedere ondernemer komt wel eens voor het dilemma te staan, huren, kopen, verbouwen/uitbreiding of verplaatsen. Juist met deze beslissing kunnen wij de ondernemer met raad en daad bijstaan. Een uitgebreide inventarisatie en een rapport met de mogelijkheden en aanbevelingen zijn het eindresultaat. Met het rapport kan de ondernemer de juiste beslissing nemen.

Uiteraard zijn wij als bedrijfsonroerend goed specialist lid van de NVM sectie BOG, en als taxateurs ingeschreven in de kamer wonen/MKB en BV. Een en ander betekent dat de makelaars over de nodige kennis beschikken en bijgeschoold worden en van de laatste ontwikkelingen, wetgevingen etc. op de hoogte zijn.

NVM makelaar

Edwin van Vilsteren Makelaars

Thorbeckegracht 21,
8011 VM Zwolle
Alle contactgegevens

Ons actuele bedrijfsaanbod

0
bedrijfspanden te koop aangeboden
0
bedrijfspanden te huur aangeboden
Actuele bedrijfsaanbod

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (1)

Contact

Bezoek- en postadres

Thorbeckegracht 21
8011 VM Zwolle

Contactgegevens

Website
Bel: 038-4607690 Bel
Stuur e-mail

Edwin van Vilsteren Makelaars