Cheizoo Bedrijfsmakelaars

Cheizoo Bedrijfsmakelaars

Stuur e-mail
0412-405179

KENNIS VAN ZAKELIJK VASTGOED VOOR OSS EN REGIO!

BEDRIJF,- KANTOOR- OF WINKELRUIMTE IN OSS EN RUIME OMGEVING.

KOPEN OF VERKOPEN? HUREN OF VERHUREN?

WAARDERING COMMERCIEEL VASTGOED? Cheizoo Makelaardij is ingeschreven in het register van het www.nrvt.nl, Kamer Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed, RT nummer 809016303 en deelnemer van www.taxatiemanagementinstituut.nl (TMI.)Lid NVM nr. 11100 Wonen en Business.

Met daarbij kennis van beheer van verhuurd woningmatig en bedrijfsmatig vastgoed, bieden we een complete visie op commercie, waarde, opbrengsten, kosten, rendement, kontraktvorming en het vastleggen van duidelijke kontraktafspraken.

Interesse? Neem eens kontakt op en maak een vrijblijvende afspraak met ons over uw wensen.

Wij maken gebruik van moderne verkooptools op fundainbusiness op onze eigen site en via een groot relatienetwerk in Oss en omgeving.

WAARDERING TAXATIE. Banken accepteren uitsluitend taxaties van bedrijfsvastgoed taxateurs ingeschreven in het register van het www.nrvt.nl, in het register bedrijfsvastgoed en RICS en/of TMI inschrijving/deelname.

Een TMI Bedrijfstaxatie met daarin een verplichte NAR en DCF berekening en een verplichte plausibiliteitstoets door een 2e taxateur kunnen wij voor u uitvoeren voor een bedrag vanaf € 1.250,- all-in exclusief btw.
Binnen 2 weken kunnen wij een mail rapportage verzorgen met de berekende resultaten. Het meer dan complete rapport vergt daarna nog ca. 2 weken aan definitieve uitwerking inclusief beoordeling van het concept door opdrachtgever.

VERKOOP:Opstartkosten en publiciteitskosten ca. € 1.000,- excl. btw. (Totaalpakket fotograaf, brochure, aanmeldkosten. (Bedrijfspand met woning? dan ook te plaatsen op funda € 285,- excl. btw meerkosten funda.)

Vergoeding bij daadwerkelijke verkoop bij notariële overdracht 1,65% excl. btw.

VERHURING: Opstartkosten en publiciteitskosten ca. € 1.000,- excl. btw.

Vergoeding bij daadwerkelijke verhuur, 16% van de jaarhuur bij een 5 jarig huurcontract excl. btw, bij een een-jarig kontrakt 13,4% excl. btw. Minimumtarief € 2.500,- excl. btw.

AANKOOP OF AANHUUR: Gezamelijke bezichtiging van het te kopen of te huren pand. Scan vooraf van bestemmingsplan, fiscale omstandigheden, milieu, en privaatrechtelijke omstandigheden. Het nadien met elkaar beoordelen van het pand aan de hand van uw wensen tav het pand. Een mondelinge waardering en een onderhandelingsadvies € 475,- excl. btw tot € 800.000,- waarde € 50.000,- huur, daarboven € 675,- excl. btw.

UURADVISERING: Een aantal langjarige relaties maakt door het jaar heen gebruik van onze adviezen en diensten op uurtarief, tegen een bedrag van € 150,- excl. btw per uur. Er wordt gefactureerd ieder einde van het jaar of na maximaal 10 uur, waarbij ook een evaluatie plaats vindt.

FINANCIERING:Bedrijfspanden financieren gaat niet zomaar op dit moment. We hebben een geode relatie met private investeerders die met goed onderpand tot 70% met eerste recht van hypotheek willen financieren.

Waarom Cheizoo?35 JAAR ERVARING IN OSS EN OMGEVING IN ALLES WAT MET VASTGOED TE MAKEN HEEFT, GECOMBINEERD MET EEN JONG TEAM MET MENSEN DIE ER VOOR WILLEN GAAN.

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Talen

  Nederlands

 • Diensten

  Verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur en taxaties

 • Aantal medewerkers

  8

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Contact

Adres & openingstijden

Hertogin Johannasingel 38
5345 AJ Oss
Vandaag geopend vanaf 09:00
 • Maandag 09:00-17:30
 • Dinsdag 09:00-17:30
 • Woensdag 09:00-17:30
 • Donderdag 09:00-17:30
 • Vrijdag 09:00-17:30
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden

0412-405179