• Verkocht onder voorbehoud

Japanlaan 28 1432 DK Aalsmeer

€ 795.000 k.k.

Omschrijving

OBJECT
Een gevarieerd beleggingsobject op een prominente zichtlocatie tussen Aalsmeer en Amstelveen. Het betreft een ruim perceel met zowel een recent gerenoveerde verhuurde woning in het woonlint van de Legmeerdijk, vijf in gebruik zijnde bedrijfsunits achter de woning en drie betaalde reclameborden.

BOUWJAAR/BOUWPERIODE
1960-1970.

LOCATIE
Het perceel is gelegen op en onderdeel van ‘Green Park Aalsmeer’ en bevindt zich op een zichtlocatie op de hoek van de Japanlaan en Legmeerdijk. Het gemengde terrein voor innovatieve sierteelt en logistieke bedrijven is een toplocatie in de Randstad, min of meer gelegen naast bloemenveiling FloraHolland. Grote(re) bedrijven die zich reeds op Green Park hebben gevestigd zijn o.a. Bakkersland, Bosman van Zaal, Duif International, Paardekooper Verpakkingen en Scotch & Soda.

BEREIKBAARHEID
Het perceel heeft een aansluiting op de Japanlaan. De bereikbaarheid per auto is zeer goed. Via de Legmeerdijk zijn enerzijds Amstelveen en anderzijds FloraHolland snel bereikbaar. Middels de N201 zijn de snelwegen A4/A5/A9, de Luchthaven Schiphol en Uithoorn/Mijdrecht snel aan te rijden.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Aalsmeer, sectie B, nummer 6958, perceeloppervlakte 29 a 47 ca (2.947 m²). De eigendomssituatie betreft recht van eigendom.

BESTEMMINGSPLAN
Het vigerende bestemmingsplan is ‘Green Park Aalsmeer deelgebied 10 – Japanlaan Zuid-Oost’ met de volgende bestemmingen:
1. Wonen
2. Bedrijf tot en met categorie 1 met functieaanduiding Detailhandel

De ontsluitingsweg is gelegen buiten genoemd bestemmingsplan.

ENERGIELABEL
Het energielabel voor de woning dient nog aangevraagd te worden.

VLOEROPPERVLAKTEN
1. De woning bestaat uit één bouwlaag met schuine kap en heeft volgens de BAG een oppervlakte van circa 180 m² g.b.o.
2. De bedrijfsunits hebben alleen een zadeldak en beslaan in totaal een oppervlakte van circa 904 m² v.v.o.

Er is geen NEN 2580 meetrapport aanwezig.

PARKEREN
Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

NUTSVOORZIENINGEN
1. De woning beschikt over eigen nutsaansluitingen voor gas, water en elektra
2. De bedrijfsunits beschikken over tussenmeters voor elektra (niet voor gas en water)

VRAAGPRIJS
€ 795.000,- k.k.

HUURGEGEVENS
De onroerende zaak is volledig verhuurd, te weten:
1. De woning is verhuurd aan een uitzendbureau
2. De vijf bedrijfsunits zijn verhuurd aan vijf huurders
3. De drie reclameborden zijn verhuurd aan drie huurders

Nagenoeg alle huurovereenkomsten zijn in 2014 aangegaan voor onbepaalde tijd met een wederzijdse opzegmogelijkheid. De totale jaarhuur bedraagt circa € 53.340,- excl. BTW. De onroerende zaak wordt volgens het ‘as-is-where-is’ principe verkocht onder gestanddoening van de lopende huurovereenkomsten. Op aanvraag zijn meer huurgegevens beschikbaar.

KOOPVOORWAARDEN
• BTW: de verkoop is vrijgesteld van BTW.
• Zekerheidsstelling: waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te voldoen bij de notaris binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst.
• Erfdienstbaarheden, kwalitatieve bedingen en/of bijzondere verplichtingen: zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag beschikbaar.
• Ouderdomsclausule: in de koopovereenkomst zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de afwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.
• Asbestclausule: het is verkoper niet bekend dat zich in de onroerende zaak asbesthoudende materialen bevinden, anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd, te doen gebruikelijk was. In de onroerende zaak kunnen derhalve asbesthoudende materialen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering hiervan dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.
• Bodeminformatie: het is verkoper niet bekend dat er enige verontreiniging van de bodem en/of het grondwater aanwezig is. Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of het grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele aanwezigheid van enige vorm van verontreiniging (van bodem, grondwater e.d.) kan voortvloeien.
• Aanvaarding/oplevering: in overleg.

GUNNING
De verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

DISCLAIMER
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Bezichtigingen vinden uitsluitend op afspraak plaats. Aan de inhoud van deze zorgvuldig samengestelde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 795.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
1.084 m²
Perceel
2.947 m²

Indeling

Woonruimte
Aanwezig (vrijstaand, 180 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en landelijk gebied

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 53.340 per jaar
Huurders
9 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Japanlaan 28

€ 795.000 k.k.