Alseïdenstraat 20 - Unit 22/23/24 1363 SR Almere

€ 225.000 k.k.

Omschrijving

Interessant beleggingsobject beschikbaar aan de Alseïdenstraat in Almere. Het beleggingsobject is een winkelruimte binnen de HomerusMarkt. De HomerusMarkt is gelegen op een uitstekende locatie, midden op het centrale plein in het centrum van het Homeruskwartier te Almere-Poort. Aan het centrale plein ligt ook een supermarkt, een grand café en er wordt elke zaterdag een dagmarkt georganiseerd. Daarnaast ligt op 50m afstand een basisschool. Deze winkels en voorzieningen zorgen voor voldoende aanloop naar de HomerusMarkt.

Metrage (BVO)

Commerciële ruimte: circa. 54 m2 (inclusief sanitair en pantry)

Huursituatie

Momenteel wordt de commerciële ruimte verhuurd aan een beautysalon voor een lange periode. De actuele huurstroom, servicekosten en VvE bijdrage zijn op aanvraag beschikbaar. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de unit ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Alseïdenstraat 20 - Unit 22/23/24 in Almere aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Bestemmingsplan

Volgens actuele bestemmingsplan heeft het pand een "Gemengd – 2” bestemming waardoor detailhandel, dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Ligging en bereikbaarheid

Het centrum van het Homeruskwartier te Almere-Poort is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het centrum heeft een directe verbinding met de A6 (afrit 2)en de Hoge Ring. Er ligt een bushalte naast de Markt met een directe verbinding naar het centraal station van Almere-Poort en Almere Stad.

Opleveringsniveau

- Pantry met wasbak, keukenkasten, ingebouwde koelkast en vaatwasser;
- Elektrische CV – ketel en een boiler;
- Verwarmingsinstallatie met meerdere radiatoren
- Afgewerkt plafond
- Internet- en telefonieaansluitingen

Koopcondities

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.

Zekerheidsstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

BTW: Niet van toepassing.

Aanvaarding: In overleg.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over deze unit? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Alseïdenstraat 20 - Unit 22/23/24 in Almere aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 225.000 kosten koper
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2015

Oppervlakten

Oppervlakte
54 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Alseïdenstraat 20 - Unit 22/23/24

€ 225.000 k.k.