Mgr.dr. H. Poelslaan 104 1187 BE Amstelveen

€ 750.000 k.k.

Omschrijving

Centraal gelegen in de wijk ‘Bovenkerk’ in Amstelveen wordt TE KOOP aangeboden een zeer mooi gerenoveerd en onderhouden, vrijstaande bedrijfsruimte met buitenruimte en UITSTEKEND INBOUWPAKKET in VERHUURDE STAAT van in totaal ca. 203 m2.

Algemeen:
Bovenkerk kenmerkt zich door de ligging tussen de wijken Keizer Karelpark, Middenhoven, Westwijk en Legmeer, met aan de andere kant de prachtige natuur van ‘De Poel”. Het gebied kent een goede mix van wonen en bedrijvigheid. Een geplande herontwikkeling op bedrijventerrein Legmeer maakt de huidige bestemming van het pand nog interessanter. Het pand bevindt zich in een woonwijk met voldoende (gratis) parkeergelegenheid en goede toegangswegen. Op loopafstand bevinden zich onder andere een bouwmarkt, supermarkt, diverse horeca gelegenheden, sportschool en de iconische Sint Urbanuskerk.

Oppervlakte:
De totale vloeroppervlakte bedraagt ca. 203 m2 gelegen op een perceel van ca. 333 m2. Verder beschikt het pand nog over inpandige bergruimte, welke middels een Vlizotrap vanuit de pantry bereikbaar is.
De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen:
Het object is recent verhuurd en voor aanvang is door verhuurder onder andere de gevel, het dak en schilderwerk aangepakt. Het pand is voorzien van het bestaande inbouwpakket, waaronder:
- Stucwerk op wanden en plafonds;
- Veel daglicht door de grote raampartijen en te openen deuren;
- Isolerende beglazing;
- C.V.-installatie met design radiatoren;
- Vloerverwarming;
- Moderne pantry en toiletvoorzieningen;
- Vliering bereikbaar via Vlizotrap.

Bereikbaarheid:
De locatie is met de auto goed te bereiken vanaf de snelweg A9 (afslag S108 Amstelveen), via de Keizer Karelweg, Handweg en de Noorddammerlaan en vanuit Aalsmeer en Uithoorn via de Legmeerdijk. Ook per openbaar vervoer is het goed te bereiken met verschillende
buslijnen naar het busstation Stadshart Amstelveen.

Parkeergelegenheid:
Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid direct voor de deur op de openbare weg en in de rest van de wijk.

Bestemming:
Overeenkomstig het bestemmingsplan Amstelveen Zuid-West 2014 d.d. 26-03-2015 ken het object de enkelbestemming “gemengd 1” met de functieaanduiding “kinderdagverblijf”. Deze functieaanduiding geldt als uitbreiding van de andere functies, hetgeen een positieve uitwerking heeft op de eventuele alternatieve aanwendbaarheid van het object Voor exacte voorwaarden, overige invullingen en/of een uitgebreide, actuele bestemmingsomschrijving verwijzen wij u naar de gemeente Amstelveen, afdeling Ruimtelijke Ordening.

Bouwjaar:
Omstreeks 1928.

Energielabel gebouw:
Het pand is voorzien van een energielabel C.

Kadastrale gegevens:
Bedrijfsruimte met bijbehorend erf, plaatselijk bekend gemeente Amstelveen, sectie O, nummer 7816 en 8851, respectievelijk 333 m2 en 25 m2 groot.
Voor nummer 8851 geldt dat het eigendom belast is met een Opstalrecht Nutsvoorziening op een gedeelte van het perceel t.g.v. N.V. Stedin Netten Noord-Holland. Nummer 7816 is belast met een Zakelijk recht als bedoeld in art. 5, lid 3, onder b, van de Belemmeringenwet Privaatrecht.

Bankgarantie/waarborgsom:
Waarborgsom/bankgarantie: 10% van de koopsom, door koper te voldoen uiterlijk 3 weken na ondertekenen koopakte.

BTW:
Niet van toepassing.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg, kan spoedig.

Huursituatie:
De bedrijfsruimte is sinds 14 januari 2021 verhuurd aan Robinson KOV Amsterdam B.V. voor de duur van 10 jaar + telkens 10 jaar op basis van de standaard huurovereenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (7:230 BW - model 2015). Meer informatie is op aanvraag beschikbaar.

Zakelijke lasten 2021
Volgen.

Bijzonderheden:
Definitieve gunning eigenaar voorbehouden.

Het koopcontract wordt gemaakt door de notaris, gevestigd in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Uithoorn, Badhoevedorp, Mijdrecht, Abcoude of Aalsmeer. Het koopcontract dat gebruikt wordt is het model Ring Amsterdam. De keuze van het notariskantoor is aan de koper, tenzij anders aangegeven in deze brochure.

Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming inzake de koopsom en de voorwaarden een notaris aan te wijzen. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle vermelde omschrijvingen, afmetingen, beschrijvingen van de toestand, vergunningen die eventueel voor gebruik of uitvoering benodigd zijn, en de overige informatie en specificaties zijn te goeder trouw vermeld. Een (aanstaande) koper kan en mag echter niet op de juistheid en volledigheid van die informatie vertrouwen en dient door eigen onderzoek zichzelf ervan te vergewissen dat die vermelde informatie juist en volledig is.
De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen: zoals vermeld in de akte van levering op aanvraag verkrijgbaar.

Clausules:
Bij verkoop zullen o.a. de navolgende extra bepalingen in de koopakte worden opgenomen.
As-is-where-is
Levering en aanvaarding vindt plaats op basis van ‘as-is-where-is’.
De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het ‘as-is-where-is’ principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft terzake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft verkoper geen garantie en
aanvaarden geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij terzake juistheid en van het registergoed mededelen, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Niet zelf-bewoningsclausule
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars, tel.: 020-5437373.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 750.000 kosten koper
Aangeboden sinds
22 november 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1928

Oppervlakten

Oppervlakte
203 m²
Perceel
358 m²

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m en Tramhalte op 1000 m tot 1500 m
Lokale voorzieningen
Bank op 1000 m tot 1500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 40.000 per jaar
Huurders
1 huurder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Mgr.dr. H. Poelslaan 104

€ 750.000 k.k.