Deltastraat 2 1078 PC Amsterdam

€ 498.000 k.k.

Omschrijving

UNIEKE KANS, SOLIDE BELEGGING TE KOOP! VERHUURDE WINKEL/BEDRIJFSRUIMTE TE KOOP. GELEGEN IN HET RIJKSMONUMENTALE GEBOUW 'DE WOLKENKRABBER' IN DE AMSTERDAMSE WIJK RIVIERENBUURT.

Omschrijving:
De winkel/bedrijfsruimte is gelegen op een hoek op de begane grond van de eerste wolkenkrabber van Amsterdam. Het object is 119m2 groot (conform NEN2580). Het complex heeft net een grootschalige renovatie ondergaan en de ruimte zal worden terug gehuurd door de huidige eigenaars, een fysiotherapie praktijk. De huidige indeling bestaat uit een entree, met royale ontvangstruimte, vier behandelkamers, separate kantoorruimte, uitgebreide pantry, apart toilet, aparte badkamer en diverse ingebouwde kasten/archiefruimtes. Het geheel verkeert in een zeer goede staat van onderhoud, is praktisch en heeft een moderne uitstraling. De huurders zullen het onderhoud aan de binnenzijde van de bedrijfsruimte voor hun rekening nemen.

Locatie:
Gelegen op een geweldige locatie in Amsterdam-Zuid, midden in de wijk 'Rivierenbuurt'. Op een steenworp afstand van het Victorieplein, de Rijnstraat, Maasstraat en Scheldestraat. In de directe omgeving zijn diverse winkels en eetgelegenheden. De Deltastraat ligt aan het Victorieplein, welke verbonden is met de Churchill-laan en de Rooseveltlaan, waardoor er altijd veel passanten voorbij trekken.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid van de ruimte is optimaal er zijn diverse uitvalswegen richting de A10/A2. Middels het openbaar vervoer is het object te bereiken middels tramlijn 4 & 12 en de buslijnen 65 en 62.

Vraagprijs:
€ 498.000,-- k.k.

Huurovereenkomst:
De onderliggende huurovereenkomst is afgesloten voor 5 +5 jaar op basis van het meest recente model van de ROZ art. 230 7BW, tegen een jaarlijkse huurprijs van € 30.000,-- per jaar (vrij van BTW). Voor verdere details kan u contact opnemen met de makelaar.

Vereniging van Eigenaren:
Het object maakt onderdeel uit van de 'Verenging van Eigenaars van De Wolkenkrabber''. De maandelijkse servicekosten bedragen: € 297,48 per maand. De vereniging is actief en (financieel) gezond en wordt professioneel beheerd door NeWoMij VVE Beheer. Een MJOP (meer jaren onderhoudsplanning) is aanwezig.

Kadastraal:
Gemeente: Amsterdam
Sectie: V
Perceel: 10260
Index: A-2

Oppervlakte:
Winkel: 119 m²

Bestemming:
De bestemming conform het thans geldende bestemmingsplan is gemengd-2 waarbij detailhandel, zakelijke dienstverlening, maatschappelijke dienstverlening, consument verzorgende dienstverlening en ondersteunende horeca bij detailhandel onder andere zijn toegestaan. Voor een uitgebreide toelichting verwijzen wij u door naar
In huidige staat.

Erfpacht:
Het object is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond, welke is afgekocht tot en met 31 maart 2055.

Zakelijke lasten:
Onroerende zaakbelasting: € 378,88
Rioolheffing: € 138,33
Maandelijkse bijdrage VVE: € 297,48

Bijzonderheden:
- Solide belegging op gewilde locatie
- 119m2 verhuurbaar vloer oppervlak
- Jaarlijkse huur van € 30.000,-- per jaar, vrij van BTW
- Maandelijkse servicekosten VVE: € 297,48
- Erfpacht afgekocht tot en met 31 maart 2055
- Gezonde , actieve VVE
- Gelegen in een Rijksmonument
- Goede staat van onderhoud

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 498.000 kosten koper
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Erfpacht (afgekocht tot 31-3-2055)

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte en kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1932

Oppervlakten

Oppervlakte
119 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, snelwegafrit op minder dan 500 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Deltastraat 2

€ 498.000 k.k.