Lijnbaanssteeg 10 1012 TE Amsterdam

€ 1.685.000 k.k.

Omschrijving

Interessant beleggingsobject, bestaande uit 3 appartementen, beschikbaar aan de Lijnbaanssteeg in Amsterdam. Dit mooie pand is gelegen precies op de hoek van de Lijnbaanssteeg en Oude Nieuwstraat, tussen de Spuistraat en de Singel, en behoort tot de Westelijke grachtengordel.

De Lijnbaansteeg is een winkelstraatje waar onder meer een restaurants, cafés en nog vele andere diverse winkels zijn gevestigd. Het straatje heeft een enorme aanloop van onder andere toeristen en de omwonende.

Oppervlakte

Appartement 1 (Eerste verdieping) : circa. 45 m2

Appartement 2 (Tweede verdieping) : circa. 45 m2

Appartement 3 (Derde verdieping + zolder) : circa. 57 m2

Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages. Indien gewenst kan er een meetrapport opgesteld worden.

Voorzieningen

Alle appartementen zijn uitgerust met een badkamer, toilet, keuken, woonkamer en een slaapkamer. Appartement 3 heeft met de zolder een extra verdieping welke in gebruik is als extra slaapkamer met kast.

Parkeren

Bij het pand zijn geen privéparkeerplaatsen aanwezig, de mogelijkheid is wel aanwezig om een parkeervergunning aan te vragen. Voor meer informatie inzake de voorwaarden en de kosten kunt u contact opnemen met de Gemeente Amsterdam.

Bereikbaarheid

De Lijnbaansteeg is op loopafstand van het Centraal Station gelegen en middels het openbaar vervoer via tramlijnen 1, 2, 12, 13 en 14 uitstekend bereikbaar.

Bestemmingsplan

Volgens het huidige bestemmingsplan is het huidige gebruik, wonen, toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Verbouwing

Recent is grondig onderhoud aan de buitenzijde van het object uitgevoerd. Voor meer informatie over de recente verbouwing kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Koopcondities

Vraagprijs: € 1.685.000,- k.k.

Aanvaarding: In overleg.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.685.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 1.795.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
147 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Beleggingsobject

Huurders
3 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lijnbaanssteeg 10

€ 1.685.000 k.k.