Jan Evertsenstraat 18 1056 EC Amsterdam

€ 3.995.000 k.k.

Omschrijving

Namens Stadsproject BV bieden wij u graag de gelegenheid om het ontwikkelingsproject JAN EVERTSEN over te nemen, gelegen in stadsdeel De Baarsjes in Amsterdam West.

Na sloop van de huidige bebouwing aan de Jan Evertsenstraat 18-18b en de Krommertstraat 10 mag een modern woongebouw verrijzen.

De omgevingsvergunning voorziet in de bouw van 28 appartementen en een commerciële ruimte. Het project is gelegen op eigen grond. De appartementen, bestaande uit een- en tweekamerappartementen, hebben een woonoppervlakte van circa 25 tot 39 m² GO.

De plint aan de Jan Evertsenstraat wordt ingevuld met een commerciële ruimte. De plint heeft ruime bestemmingsmogelijkheden, te weten, horeca, detailhandel en maatschappelijk. De begane grond wordt eveneens voorzien van een gemeenschappelijke fietsenberging.

Metrages

Totaal Appartementen: circa. 830 m2 GO

Commerciële ruimte in de plint: circa. 255 m2 BVO

Locatie

Het nieuwbouwproject ligt in De Baarsjes tussen het Erasmuspark en het Rembrandtpark. In de directe omgeving van de locatie is een groot aanbod van winkels, restaurants en kroegen te vinden in o.a. de Jan Evertsenstraat en het Mercatorplein. Naast het pand is een grote Albert Heijn supermarkt. De Kinkerstraat en de bekende Foodhallen liggen op loopafstand.

Bereikbaarheid

De locatie is per auto en openbaar vervoer goed bereikbaar. De tramhalte aan de Admiraal de Ruijterweg en de bushalte aan de Jan Evertsenstraat bevinden zich om de hoek en Amsterdam Centraal ligt op circa 10 minuten fietsafstand. Daarnaast ligt het complex gunstig ten opzichte van de uitvalsweg A10.

Bestemming (bestemmingsplan)

Wonen op verdieping en de gehele plint heeft ruime bestemmingsmogelijkheden, te weten, horeca, detailhandel en maatschappelijk

Opleveringsniveau

Bestaand gebouw met vergunning voor bouw van 28 appartementen met commerciële plint.

Koopcondities

Koopprijs: € 3.995.000,- k.k. (overdrachtsbelasting van toepassing).

Aanvaarding: In overleg.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit object? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Jan Evertsenstraat 18 in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van dit object inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 3.995.000 kosten koper
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1933

Oppervlakten

Oppervlakte
1.085 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Beleggingsobject

Huurders
30 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Jan Evertsenstraat 18

€ 3.995.000 k.k.