Keizersgracht 736 1017 EX Amsterdam

€ 1.175.000 k.k.

Omschrijving

INTRODUCTIE
Op een van de meest gewilde gedeelten van de Amsterdamse grachtengordel (UNESCO) bieden wij dit prachtige en unieke renovatieobject aan.

Het rijksmonument met nummer 2724 ontworpen door architect Adriaan Dorsman * is gelegen tussen de Utrechtsestraat en Reguliersgracht.

Deze investeringsmogelijkheid is een uitzonderlijke kans om twee (appartementsrechten) woningen aan de grachten van Amsterdam te verwerven. Het pand, bestaande uit een voor- (B), boven- (C) en achterhuis (A), met karakteristieke façades is in 1671 gebouwd midden in het historische centrum van Amsterdam. Alleen het voor- en/of achter huis wordt verkocht!
Het rijksmonument is gelegen aan de Keizersgracht, welke wordt beschouwd als een van de mooiste grachten in de stad. Het object is gelegen tussen de Nieuwe Spiegelstraat en Vijzelstraat, met de Utrechtsestraat, Spiegelkwartier, Museumkwartier, de populaire 9 straatjes, Leidseplein, Museumplein en het Vondelpark op loopafstand gelegen. Kortom een perfecte locatie met een zeer gevarieerd winkelaanbod met exclusieve boetieks, gezellige cafés en goede restaurants.

Het karaktististieke grachtenpand heeft een gezamenlijk entree op de begane grond dat toegang biedt tot het voor- en het achterhuis.
Het gebruiksoppervlakte omvat in totaal 340 m² (NEN 2580), verdeeld over het voorhuis (184 m²) en het achterhuis (156 m²). Het middenhuis is reeds verkocht. Het appartement gelegen op de bovenste twee etages behoort niet bij het verkochte.

SAMENVATTING A (ACHTERHUIS)
Vraagprijs: €1.175.000

Het achterhuis (appartementsrecht) bestaande uit 4 woonlagen heeft een gebruiksoppervlakte van 156 m² met een riante achtertuin.
Op de begane grond kan een sfeervolle woonkeuken worden gerealiseerd met terrasdeuren naar de tuin.

156 m² gebruiksoppervlakte 
Woonkeuken
Woonkamer
Zolder
Riante achtertuin

SAMENVATTING B (VOORHUIS)
Vraagprijs: € 1.325.000

Het voorhuis (appartementsrecht) bestaande uit 4 woonlagen heeft een gebruiksoppervlakte van 184 m² en is voorzien van een patio en kelder.

184 m² gebruiksoppervlakte
Entresol
Patio

ZAKELIJKE LASTEN
VVE: PM
Belastingen 2020: PM
WOZ-waarde: PM
Rioolrecht: PM
Afvalstoffenheffing: PM
OZB: PM

Er zal een niet-zelfbewoningsclausule en ouderdomsclausule worden opgenomen in de koopakte.

KASDASTRALE GEGEVENS

Stad Amsterdam
Locale authoriteit Gemeente Amsterdam
Sectie I
Nummer 10746

BEREIKBAARHEID

Vanwege de centrale locatie zijn de gebouwen perfect bereikbaar met alle soorten openbaar vervoer beschikbaar in Amsterdam. Tramlijn 4 is in de buurt met een directe verbinding naar Amsterdam Centraal Station. Verder ligt buslijn N85 op loopafstand. Amsterdam Centraal Station ligt op slechts 8 minuten fietsen.
Verder biedt Ringweg A10 goede bereikbaarheid met de auto en verbindt de Keizersgracht met de grote steden in de Randstad, namelijk Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Bovendien ligt Schiphol op slechts 20 minuten rijden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.175.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
156 m²
Perceel
156 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Keizersgracht 736

€ 1.175.000 k.k.