Lijnbaanssteeg 1 1012 TE Amsterdam

€ 1.250.000 k.k.

Omschrijving

Algemene omschrijving:

Tussen de Spuistraat en het Singel ligt dit gehele pandje aan de Lijnbaanssteeg van ca 80m2. Dit charmante pand met authentieke klokgevel bieden wij te koop aan waarbij er voor de levering meerdere mogelijkheden zijn. Onderhoud van het pand is op niveau en intern is voor de huurder / gebruiker welke een broodjeszaak / lunchroom exploiteert.

Bestemming is Centrum 3 waarbij in de eerste bouwlaag (begane grond) ook horeca 1, 3 en 4 toegestaan is. Hierdoor bestaan er meerdere mogelijkheden en is een lege oplevering ook nog bespreekbaar.

De verdieping zijn momenteel in gebruik als opslag ed tbv de gebruiker van de begane grond. Enkel jaren geleden zou er een verkennend onderzoek gedaan worden door de gemeente tav de fundering, echter moet dat nog worden uitgevoerd op moment van deze aanbieding.

Metrage:
Begane grond: 28m2 VVO
Eerste verdieping: 24m2 VVO
Tweede verdieping: 24m2 VVO
Totaal metrage: 76m2 VVO

Kadastrale informatie
Gemeente Amsterdam, sectie F, nummers 1216, groot 30 centiare.

Bestemming
Centrum – 3 met de toevoeging Horeca 1, 3 en 4 toegestaan in de eerste bouwlaag.

Eigen grond
Ja

Monumentale status
Rijksmonument en beschermd Stadsgezicht

Locatie
Het pand is gelegen in Stadsdeel Centrum (Oude Stad).

Opleveringsniveau:
Het pand wordt opgeleverd in de huidige staat, waarbij vrij van huur en gebruik het uitgangspunt is.

Bereikbaarheid:
Bereikbaar met eigen vervoer (auto) matig, goede uitvalswegen in en van Amsterdam en naar de Ringweg A10 (afslag S101 &S 102), alsmede via de Ruijterkkade en Piet Heijnkade. Met het openbaar vervoer goed, via het Central Station waarbij het te voet binnen enkele minuten is bereikt.

Parkeren:
Betaald parkeren op de openbare weg of door middel van vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden verstrekking bedrijfsvergunning en wachttijd op te vragen via Stadstoezicht Amsterdam (
€ 1.250.000,- kosten koper.

Zekerheidsstelling:
10% waarborgsom c.q. bankgarantie dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopakte bij de notaris aanwezig te zijn.

Bijzonderheden:
Koper aanvaardt het gekochte bij levering uitdrukkelijk in de staat waarin het zich alsdan bevindt met alle eventuele kenbare gebreken, aanvaardt hij de omstandigheden met betrekking tot de constructie, de gebruikte materialen, waaronder eventueel asbest, de aanwezigheid van olietanks, eventuele bodemverontreiniging, de toestand van de technische installaties en dergelijke. Bij aanvaarding van het verkochte verklaart de koper ter zake van vorenbedoelde staat geen vorderingen te kunnen doen gelden op verkoper alsmede verkoper te vrijwaren van alle aanspraken van derden betreffende (eventuele) gebreken van het verkochte.

Koper aanvaardt uitdrukkelijk alle lijdende erfdienstbaarheden, bijzondere lasten en beperkingen, afzonderlijke zakelijke rechten, kettingbedingen en kwalitatieve verplichtingen, blijkend en/of voortvloeiend uit de laatste en voorgaande akte(n) van eigendomsoverdracht. Koper aanvaardt hiervan kennis te hebben genomen.

De koop zal verder geschieden onder normale bepalingen en condities als genoemd in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kan geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van onze opdrachtgever.

Overige informatie
Bijzonderheden:

- eigen grond
- oppervlakte 76m2 VVO
- Rijksmonument en beschermd stadsgezicht
- bijdrage V.v.E. is niet van toepassing
- gelegen in het hart van de stad
- vrij van huur of verhuurd te leveren

Bezichtigingen:
Bereikbaar tijdens kantooruren.
Rappange Makelaardij BV
Prinsengracht 255-259
1016 DV AMSTERDAM
Tel.: 020 – 6240363
Fax : 020 – 6263659
Email:

Deze brochure is met zorg samengesteld. Mochten er in onze mededelingen toch fouten of vergissingen voorkomen, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Neem altijd persoonlijk contact met ons op, zodat wij u volledige informatie kunnen verschaffen over dit object.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.250.000 kosten koper
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Mogelijke functie(s)
Horeca
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
76 m²
Perceel
28 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lijnbaanssteeg 1

€ 1.250.000 k.k.