Van Ostadestraat 218 H/1/2/3 1073 TT Amsterdam

€ 2.100.000 k.k.

Omschrijving

Unieke investeringsmogelijkheid aan de van Ostadestraat in Amsterdam- Zuid. De van Ostadestraat maakt onderdeel uit van de “Pijp” en ligt tussen het Sarphatipark en de van der Helstplein. Overal in de buurt zijn leuke restaurants, musea, sportfaciliteiten, scholen en cafés. Verder liggen de Albert Cuypmarkt en het Museumplein binnen een straal van 1 kilometer en zijn de openbaar vervoervoorzieningen uitstekend. Een absolute toplocatie dus.

Het aangeboden object ligt op een perceel van 182 m2 zonder erfpacht en bestaat in totaal uit vijf verdiepingen. Alle verdiepingen zijn momenteel in gebruik als appartementen. De woning op de begane grond heeft een eigen entree. De overige verdiepingen zijn te bereiken via een aparte entree met vaste trapopgang.

Oppervlakten (BVO)

Begane grond: circa. 59 m2 woonoppervlakte met een royale tuin.

Eerste verdieping: circa. 59 m2 woonoppervlakte met een balkon van circa. 5 m2

Tweede verdieping: circa. 62 m2 woonoppervlakte met een balkon van circa. 6 m2

Derde verdieping: circa. 62 m2 woonoppervlakte met een balkon van circa. 7 m2

Vierde verdieping: circa. 62 m2

Let op: Het pand is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

Huidige huursituatie

De begane grond is samen met de eerste verdieping verhuurd voor onbepaalde tijd aan één huurder. Eveneens zijn de derde en de vierde verdieping gezamenlijk verhuurd aan één huurder voor onbepaalde tijd. De tweede verdieping zal vrij van huur en gebruik worden opgeleverd.

De actuele bruto huurstroom bedraagt op jaarbasis ongeveer € 16.680,-. Voor meer informatie omtrent de huidige huursituatie en de huurstroom kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Onderhoudsstaat

Het object verkeerd in een goede onderhoudsstaat. Door een erkend bedrijf is er recent een meerjarige onderhoudsplan opgesteld. Tot aan 2035 wordt hierin een onderhoudspost van € 48.000,- begroot. Het meerjarige onderhoudsplan is op aanvraag beschikbaar.

Kadastrale gegevens

Gemeente: Amsterdam
Sectie: V
Nummer : 2100
Oppervlakte: 182 m2

Erfpacht is niet van toepassing.

Koopcondities

Vraagprijs: € 2.100.000,- k.k.

Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de overeenkomst.

Aanvaarding: In overleg.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de van Ostadestraat 218 H/1/2/3 in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 2.100.000 kosten koper
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
304 m²
Perceel
182 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 16.680 per jaar
Huurders
4 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Van Ostadestraat 218 H/1/2/3

€ 2.100.000 k.k.