Buiten Wieringerstraat 3 1013 GH Amsterdam

€ 1.695.000 k.k.

Omschrijving

Uniek beleggingsobject aangeboden aan de Buiten Wieringerstraat in het centrum van Amsterdam. Het pand wordt casco opgeleverd waardoor het door haar nieuwe eigenaar volledig naar wens verbouwd en gemoderniseerd kan worden. Door haar brede bestemming zijn er volop mogelijkheden.

De Buiten Wieringerstraat is een zijstraat van de Haarlemmerstraat. De Haarlemmerstraat staat bekent als het bruisende hart van de Jordaan door haar grote diversiteit aan winkels, eet-, drink- en uitgaansgelegenheden.

Metrages (GBO)

Begane grond: circa. 44 m2

Eerste verdieping: circa. 46 m2

Tweede verdieping: circa. 46 m2

Derde verdieping: circa. 41 m2

Vierde verdieping: circa. 26 m2

Kelderruimte: circa. 40 m2

Let op: Het pand is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

Opleveringsniveau / huidige staat

Het object zal in de huidige casco staat opgeleverd worden. In 2020 is er korte tijd brand geweest wat rookschade heeft toegebracht aan het interieur van het object. Daarom is ervoor gekozen om het volledige interieur te verwijderen. De constructie van het gebouw is bij de brand niet aangetast of beschadigd.

Bereikbaarheid

Met de auto is de Buiten Wieringerstraat goed bereikbaar vanaf de ringweg A10 West via de Transformatorweg en vanaf de ringweg A10 Oost via de Piet Heintunnel en Piet Heinkade. Met de fiets is de locatie uiteraard ook uitstekend te bereiken.
Maar ook met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. De locatie ligt namelijk op slecht 5 minuten lopen van het Amsterdam Centraal Station.

Parkeren

Er zijn geen eigen parkeerplaatsen bij het pand. Er kan tegen betaling worden geparkeerd langs de openbare weg. Ook op enkele minuten lopen is de parkeergarage Parking Amsterdam Centre, gelegen aan de Prins Hendrikkade.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het object een “Gemengd – 1” bestemming met een functieaanduiding “Prostitutie”. Door deze brede bestemming zijn onder andere wonen, kantoorruimte, ateliers en prostitutie toegestaan. Onder bepaalde voorwaarden zijn detailhandel en horeca eventueel ook toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Kadastrale gegevens

Gemeente: Amsterdam
Sectie: M
Nummer: 5290
Perceeloppervlakte: 51 m2

Koopcondities

Vraagprijs: € 1.695.000,- k.k.

Aanvaarding: In overleg

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Buiten Wieringerstraat 3 in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.695.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 1.795.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
243 m²
Perceel
51 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m en NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Buiten Wieringerstraat 3

€ 1.695.000 k.k.